שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

פטריות ממולאות בעצמן

רכיבים

מרכיבים: 6 פטריות פורטובלו/ שמפניון
עלי טימין מענף אחד
בצל קטן 
20 גר חמאה
2 כפות שמן זית
2 כפות מוצרלה
2 כפות פרמז'ן
2 כפות גבינת אמנטל

אופן ההכנה

 

אופן ההכנה:
לבחור פטריות עגולות שיכולות להכיל מילוי.
חותכים את רגלי הפטריות וקוצצים אותם דק.
במחבת עם חמאה ושמן זית, מטגנים בצל ואת הפטריות הקצוצות יחד עם הטימין מספר דקות לריכוך.
מצננים ומוסיפים לתערובת את המוצרלה והפרמז'ן.
ממלאים את הפטריות ומניחים בתבנית משומנת.
אם יש שמן כמהין לטפטף כמה טיפות.
אופים בתנור (180 מעלות) כ 10-15 דקות עד שהפטריות נצרבות והגבינות נמסות

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן