במחבת גדולה, לטגן את הבצל, גזר וסלרי בחמאה ושמן זית על אש בינונית עד לריכוך. מוסיפים את השום, הפלפלים, העגבניות, טימין, תבלינים ומבשלים כ 20 דקות.
מעבירים את הרוטב למעבד מזון או בבלנדר יד וטוחנים. ויוצקים לתבנית עגולה
מסדרים את הירקות החתוכים בצורה סיבובית (עגבנייה, קישואים וחצילים) מורחים מעל את הרוטב לירקות. ומכסים בנייר אלומיניום.
מכניסים לתנור לחום 140 מעלות ל 3 שעות. מסירים את הנייר כסף ומבשלים עוד 45 דקות בחום 180 מעלות.
לפני ההגשה מפזרים מעל עלי בזיליקום חתוכים. (אופציונאלי)
המתכון בהשראת bruno albouze