סדנת לחמי מחמצת + בראנצ'
הצטרפו אלי ואגרום לכם להתאהב ולהתמכר ללחמי מחמצת
על הסדנה
מטרת הסדנא ללמד אתכם את רזי הכנת לחם מחמצת ברמה הכי גבוהה שאפשר.
וכל זאת בבית שלכם עם ציוד שיש לכולכם בבית.
אלמד אתכם את ההשפעות השונות ואת המשמעות של כל פעולה ושלב בהכנת הלחם.
תלמדו לבנות מתכונים לבד, תלמדו על המחמצת והתחזוקה שלה.
וכמובן כיצד משלבים את הכנת הלחם בשגרה הצפופה שלנו.
מחיר
אמצע שבוע - 450 ₪
ימי שישי - 500 ₪
שעות
אמצע שבוע - החל מ - 9:30
ימי שישי - החל מ - 9:00
מיקום
מקוה ישראל 16 חולון
משך הסדנה
4.5 שעות
מה מקבלים?
- גור מחמצת- באמצעותו תכינו את הלחמים הבאים שלכם.
- ליווי אישי- בתום הסדנא ולמשך תקופה של 30 ימים שלאחריה, אלווה את בוגרי הסדנא במענה לשאלות באופן אישי, באמצעות קבוצת וואטסאפ שאפתח למשתתפים.
- הסדנא כוללת בראנצ’ עשיר ומפנק. תבואו רעבים!
- דפי עבודה מסודרים וכתובים בשפה ברורה של הנלמד והוצג בסדנא.
- כיכר לחם לאפייה בבית- מסגרת הסדנא המשתתפים יכינו כיכר לחם מחמצת ובסיום יקחו עימם כיכר לאפייה בבית.
- כלי עבודה בסיסיים הנדרשים לאפיית לחם- כמו קמח איכותי, תער לחריצה ותבנית לחם חד פעמית.
* הסדנא תתקיים בהתאם למדיניות משרד הבריאות.
תאריכים קרובים
יום ראשון | יום שני | יום שלישי | יום רביעי | יום חמישי | יום שישי | שבת |
---|---|---|---|---|---|---|
26
|
27
|
28
|
29
|
30
|
1
|
2
|
3
|
4
|
5
|
6
|
7
|
8
|
9
|
10
|
11
שעת התחלה:09:30 |
12
|
13
|
14
|
15
שעת התחלה:09:00 |
16
|
17
|
18
שעת התחלה:09:30 |
19
|
20
|
21
|
22
שעת התחלה:09:00 |
23
|
24
|
25
שעת התחלה:09:30 |
26
|
27
שעת התחלה:09:30 |
28
|
29
שעת התחלה:09:00 |
30
|
31
|
1
שעת התחלה:09:30 |
2
|
3
|
4
|
5
שעת התחלה:09:00 |
6
|
שאלות ותשובות
הסדנא מעשית לחלוטין. כל אחד מכין את הבצק שלו, לש, מקפל ומעצב. בראייה שלי, על מנת ללמוד להכין לחם צריך לגעת בבצק להרגיש אותו.
הסדנא מתקיימת בביתי. ברחוב מקוה ישראל 16 חולון. קומה שנייה ללא מעלית
בקרבתי יש את תחנת רכבת "צומת חולון" וקווי אוטובוס רבים. כמו כן החניה ברחובות מסביב ללא תשלום ולרוב אין בעיית חנייה.
היות ואני שומר את המקום עבורכם ועומל על הבראנצ', אבקש את הבנתכם לעניין מדיניות הביטולים שלהלן:
ניתן לבטל את ההשתתפות בסדנא , בהודעה מראש, ועד 73 שעות בטרם תחילת הסדנא. במקרה זה ניתן לקבל החזר כספי בניכוי 5% מעלות הסדנא או לדחות את ההשתתפות למועד אחר על בסיס מקום פנוי.
במקרה של ביטול או דחיית ההשתתפות במהלך 25-72 שעות בטרם תחילת הסנדא, והואיל וזה פרק זמן שאינו מספק על מנת לאתר מחליף, תחויב ב 50% מעלות הסדנא. לחלופין ניתן להעביר את הזכות למשתתף אחר. אנא עדכנו אותי בשמו של המשתתף החלופי.
במקרה של ביטול השתתפות בפרק זמן של 24 שעות שלפני תחילת הסדנא, מכל סיבה שהיא לרבות מחלה, לא ינתן כל החזר. במקרה זה ניתן להעביר את הזכות למשתתף אחר.
לקוחות מספרים על הסדנה
ארז כליפה
סדנת מחמצת ובראנצ׳

לפני כ-3 חודשים החלטתי ללכת לסדנא ללחם מחמצת, מבירור קצר עם כמה חברים שאוהבים לאפות המליצו על אודי ואני שמח שהקשבתי להם, ממליץ בחום על הסדנא ללחמי מחמצת של אודי גלילי, הבחור פדנט ומוכשר! הסדנא מעשירה והבראנץ׳ אימל׳ה כמה שהוא 😋!, היום אני מכין את הלחמים בעצמי ונהנה מהבריחה לכמה שעות של שקט ופשוט נהנה , ומאז הסדנא לא קונה לחם בחוץ ומה שנשאר השכנים והחברים תמיד שמחים לקבל 😍
שירה מונדני
סדנת מחמצת ובראנצ׳

אודי תודה רבה על הסדנה!
היה מעניין ברמות (ומעורר התלהבות ברמת הללכת ישר ממנה לחנות אפייה, לרכוש 5 קילו קמח לחם, ללכת הביתה ולהשאר ערה עד 04:00 בגלל לחם)
הורגשה המחשבה על כל פרט הכי קטן בסדנה.
הצלחת להנגיש את המידע בצורה שגרמה לדבר המאיים הזה להראות ממש אפשרי!
מרגישה שלמדתי המון, וממליצה בחום! תודה💖💖
ורד שני טל
סדנת מחמצת ובראנצ׳
השתתפתי בסדנא של אודי למחמצת, זו הסדנא השלישית שלי בתחום הזה וזו היתה הסדנא הכי מלמדת ומעמיקה. לאודי היה חשוב שכל משתתף יבין את התהליכים וגם דאג לפשט אותם. הבראנצ׳ היה מפנק ממש. אז בנוסף לזה שזו סדנא ממש בוטיקית וכל אחד מכל יחס אישי במהלכה, אודי פותח קבוצת וואטסאפ ולאורך כל החודש הגיב ושיפר וליווה אותנו באפיה. בקיצור למי שמתעניין בתחום ממש ממש מומלץ.
ניר
סדנת מחמצת ובראנצ׳

הסדנה היתה נעימה ומלאה בתוכן, הברנצ טעים מושקע וטעים מאוד, והתמיכה בשבועות שאחרי היתה מדוייקת ומדייקת. תודה רבה!
Sophia iospa
סדנת מחמצת ובראנצ׳

אודי- רציתי להגיד לך תודה אישית על כל הידע וההדרכה- לא מובן מאליו בכלל . יש לי עוד דרך אבל אתמול ממש הרגשתי את הבצק ואף ידעתי שלא התפחתי מספיק כשהכנסתי למקרר. הבקרה העצמית הזו והסקנת המסקנות לגבי התוצר הסופי קרו בזכותך. אני לא חדשה בעולם האפייה והמטבח אבל המחמצת זה משהו שהיה נראה לי שייך לאופים מיוחדים ממש. ועכשיו שיצא לי לחם כל כך טעים לא נראה לי שאוכל לחזור לקנות🙈 . תודה רבה!
שירה עובד
סדנת מחמצת ובראנצ׳

אני הייתי בסדנת הנוער הראשונה והסדנה הייתה מאד מעניינת, האווירה בסדנה הייתה מזמינה ונעימה. אני מאוד ממליצה עליה לכל מי שאוהב לאפות ורוצה ללמוד להכין לחמים טעימים באיכות גבוהה. אני מאוד נהנתי ורכשתי המון ידע.
תמר כליף
סדנת מחמצת ובראנצ׳

הגעתי לסדנה של אודי עם אפס ניסיון והמון אהבה לגלוטן, ומדהים איך ב3 שעות לימוד יצאתי עם סט כלים להמשיך לפתח את התחביב החדש! ובכוונה אני אומרת כלים, החלק הכי מדהים הוא שהרגשתי ידע לשלוט ולהבין את המחמצת בעצמי עם יכולת לתקן ולהשתפר גם בלי תלות בגורם מקצועי. ומן הסתם טעים למות
תום גולנד הורביץ
סדנת מחמצת ובראנצ׳

מהקורונה נכנסתי לאפייה אבל ממחמצת נמנעתי – מסובך מדי, מחייב מדי, לגדל גורים?, מלא סוגי קמח וכו׳. אפיתי המון (כולל מתכונים של אודי שתמיד עזר עם טיפים בפרטי), ניסיתי לחמים דמויי מחמצת עם אפייה בסיר אבל לא הבנתי את ה״מדע״ מאחורי זה ולכן הם לרוב נכשלו. ואז קיבלתי במתנה את הסדנה ועולמי השתנה, הכל הוסבר בצורה מפורטת, מדעית, למה עושים את התהליכים שעושים, הדגמה מעשית מלווה בבראנץ מעולה ומשם יצאתי לדרך ולא הפסקתי. ממליץ בחום למי שמעוניין להיכנס לעולם הזה!
סבטה וישנץ
סדנת מחמצת ובראנצ׳

כחודש לאחר הסדנה אני מרגישה שאני משתחררת מהתפריטים והופכת לאופה עצמאית, סומכת על עצמי והבצק, מערבבת קמחים משנה תערובות, מטפלת במחמצת.
אני רוצה להודות לך שוב, אתה מדריך מצויין ובזכותך אנחנו נהנים מלחמים נהדרים.
בריג׳יט ברונשטיין
סדנת מחמצת ובראנצ׳

אני הגעתי לאודי אחרי שעקבתי אחריו זמן רב באינסטגרם.
אצל אודי קיבלתי תשובות לשאלות ותהיות שלא היו ברורות לי.
היום אודי מלווה אותנו ואני מרגישה שאשתפר בלחמים בדיוק בגלל החוסר ידע שהיה חסר לי
האווירה אצל אודי היתה נעימה, תחושה של אירוח אישי.
תודה לך אודי 😉
גיל ליבוביץ
סדנת מחמצת ובראנצ׳

אפיתי שנים לפני הסדנא שלך ולא הבנתי כמה שלא הבנתי, מאז הסדנא שלך הלחם ברמה אחרת לגמרי וממש למדתי בזכותך להבין את כל התהליכים בבצק, להבין איפה אני טועה בתהליך ולהשתפר בכל אפייה. אלוף אתה, תודה רבה 🙏
ברית ושניר
סדנת מחמצת ובראנצ׳

אל אודי הגעתי אחרי תקופה שחפרתי לו באינסטגרם, אשתי קנתה לנו זוג כרטיסים לסדנת מחמצת ובראנצ׳
היה פשוט מדהים, אודי הסביר בסבלנות ודייק ושיתף את כל הפרטים המדעיים והסודות הקטנים.
הלחמים שלי הם ללא ספק עברו שיפור אסטרונומי מהרגע שהכרתי את אודי
והבראנצ……. וואו.
מומלץ!
דנה הרמן
סדנת מחמצת ובראנצ׳

השתתפתי בסדנת מחמצת ב08/21 ומאז כמעט הכל היסטוריה🙂. הגעתי לסדנה עם אפס ניסיון קודם והיום מכורה (זו לא מילה)
אודי בצניעותו ובמקצועיות משוגעת "הפך" אותי לאופה "חוקרת", ועצמאית.
אם יש נקודות משמעותיות בחיו של אדם, אין ספק שהסדנה הזו היתה אחת מהן.
ממליצה בחום לוהט!!!
אלירן נאמן
סדנת מחמצת ובראנצ׳

מהנה, מקצועי וטעייייים! נלקחתי ע"י אשתי בהפתעה לסדנת מחמצת עם אפס ידע מקדים. מעבר לכך שאודי אדם מקסים ונעים ושהסדנא עצמה היתה מהנה, יצאתי עם כל הכלים הנדרשים להתחיל לאפות לחמים בבית והתוצאות לא איחרו לבוא.
מומלץ בחום!
דנה שויקי
סדנת מחמצת ובראנצ׳

אודי הוא בן אדם מדהים ומקצועי באופן מיוחד!
הסדנה הועברה במלא הסברים עבור כל שלב ושלב שלא הותירו אף שאלה. ניכר שאודי אוהב את מה שהוא עושה ויותר מכל הוא אוהב לארח- בסיום הסדנא הכיפית והפרקטית להפליא, הוא הגיש לנו סלטים לשולחן שהוכנו עם כל הלב והנשמה, הכל ערוך ועשוי עד לפרטים הקטנים.
בתום הסדנה, אודי ממשיך לייעץ ולעזור בכל שאלה שאני מעלה בפניו ובזכותו אני מצליחה לדייק את הלחם שלי ולהשתפר מפעם לפעם.
בר שטרן
סדנת מחמצת ובראנצ׳

הגעתי לאודי כדי לשפר את יכולות האפייה שלי
היה לי בסיס אבל הכלים והידע שקיבלתי מאודי הוא אינסופי! יצאתי מהסדנה ובכל פעם שהכנתי לחם הרגשתי שיפור, יישמתי דברים שלמדתי מאודי והתוצאות דיברו בעד עצמן
בקיצור, ממליצה מכללללל הלב!!!
מושיקו קהלני
סדנת מחמצת ובראנצ׳

לפני קצת יותר משנה , הגעתי לסדנא בבית של אודי (מתנת יומהולדת מהמשפחה)
ללא ספק אחת החוויות הקולינאריות הטובות שידעתי ,האווירה ,הלמידה המקצוענות הסבלנות, אתה נשאב לעולם הלחמים תרצה או לא תרצה ,כמו כן ,אי אפשר להתעלם מהבראנצ' האלוהי של הסדנא , שפע, איכות וטעמים שאין שני להם.
בהחלט מחכה לסדנא הבאה (אם וכאשר)
יובל טבצ'ניק
סדנת מחמצת ובראנצ׳

הסדנה הייתה מדהימה מכל בחינה. ראשית קבלת הפנים והבראנץ' היו ברמה סופר גבוהה. אודי לא רק אופה בחסד עליון. אודי טבח ומארח בחסד עליון, והשהות אצלו הייתה חוויה מעולם אחר. בסדנה עצמה אודי מסביר הכל מצד אחד בצורה מאוד טכנית, מדעית, מסודרת, ומצד שני בצורה מאוד נגישה, וידידותית, גם למי שלא מומחה בחישובי אחוזים והבנה של תהליכים כימיים…
התמיכה של אודי לכל אורך התקופה הייתה מוחלטת. השאלות הן תמיד רבות, ואודי לעולם לא השאיר אותי באוויר. כבר עברו לפחות שנתיים מהסדנה ועדיין אני מדי פעם נעזר בו, והוא עונה בשמחה. עבורי אפייה בכללי ולחמים לסוגיהם באופן ספציפי, הפכו לדרך חיים. והכל בזכות אודי. רוצו להירשם לסדנה מיד !
איילה שקורי
סדנת מחמצת ובראנצ׳

סדנה מקצועית מאוד, קיבלתי המון ידע מהבסיס עד הדקויות הקטנות החשובות להצלחה, אודי איש מקסים, אדיב ונחמד מאוד ונמצא לענות על כל שאלה.
תהל סוויסה
סדנת מחמצת ובראנצ׳

הסדנה הכי שווה שהייתי בה! השתתפתי בסדנה לפני שנתיים ומאז התמכרתי כל שבת אופה 2 לחמי מחמצת שווים שגורפים המון מחמאות מכולם!! גם אחרי הסדנה אודי ליווה אותי ועזר לי כשהיו לי קשיים ועם הזמן השתפרתי בזכות העזרה שלו! חוץ מזה שהבראנץ היה מושלם !! ממליצה מאוד!!
מאיר טולידאנו
סדנת מחמצת ובראנצ׳

סדנה נפלאה שנוגעת בדיוק בנושאים שמניבים לבסוף תוצרים יפים, מקצועיים וטעימים, תודה לאודי על האווירה הנעימה, על הסבלנות ועל התמיכה, בהחלט נותן טעם של עוד
רוני נודלר
סדנת מחמצת ובראנצ׳

הגעתי לאודי אחרי שהבנתי שאני צריכה שמישהו יחבר לי את כל החתיכות של הפזל, וזה בידיוק מה שקרה, אחרי הסדנה אצלו הצלחתי להגיע לתוצאה לה ייחלתי. אז נכון יש הרבה מידע ברשת אבל בפועל אין כמו להגיע למישהו שמבין בתחום ויסביר את הכל בצורה מובנת, ומדייק בפרטים הקטנים שלמרות היותם קטנים הם קריטיים להצלחת הלחם.
ליז חזן
סדנת מחמצת ובראנצ׳

אני הגעתי לאודי לסדנא אחרי כמה חודשים שעקבתי אחריו באדיקות באינסטוש. הלחם שלי מבחינת הנראות והטעם זינק אחרי הסדנא המוצלחת . אודי תמך בי הן באינסטגרם ובקבוצה הייעודית ומרוב שהיה לי מושלם נרשמתי לסדנת בגטים שהיא באמת סדנא פסיכית וברמה מאוד מאוד גבוהה. הבראנץ אגב היה מפנק טעים וממש נהניתי ואודי חילק מתכונים ברוחב לב לכל מה שהכין ופינק אותנו. תכלס זכיתי ❤️
ליאור פתיחה
סדנת מחמצת ובראנצ׳

להגיד שהחיים שלנו השתנו זה אנדר סטייטמנט.
כמעט שנתיים עברו מאז הסדנה ולא נכנס לנו לחם קנוי הביתה. שום דבר לא מתקרב לתוצר שלמדתי אצל אודי.
בריגיט ברונשטיין
סדנת מחמצת ובראנצ׳

השתתפתי בסדנא של אודי גלילי.
למדתי בסדנא כמה דברים סופר משמעותיים וחשובים ששינו לגמרי את התוצרים של הלחמים שלי. אני פחות משתפת בתמונות ללא הפסקה ☺️ אבל מאז הסדנא לא הפסקתי לאפות לחמי מחמצת. אם אתם חושבים שאתם יודעים הרבה על לחמי מחמצת, אז תרשמו לסדנא של אודי גלילי ותווכחו לדעת שיש הרבה מה ללמוד ממנו. אודי תודה רבה
גבריאל
סדנת מחמצת ובראנצ׳

הסדנה של אודי היא חוויה נהדרת ומומלצת לכל אופה וחובב לחם לסוגיו.
אודי מנגיש ידע עצום ורחב אודות כל מה שצריך לדעת ולעשות על מנת שייצא לחם טוב ושנדע להסתדר מול אי הצלחה רגעית כמו גם להצליח ולהתפתח..
מקצועי,ברור,נדיב ,עם בטחון, נגיעה בכל פרט …אדיר!
וכמובן ,אירוח נפלא לבראנצ' של טבח על , בנדיבות רבה ועם סלטים נפלאים שמוכנים במקום על הרגע.
תודה אודי היה כייף ומלמד מאוד😋
דנה רוזן
סדנת מחמצת ובראנצ׳

הגעתי לאודי לסדנת מחמצת, תמיד חששתי מלגדל מחמצת, אחרי הסדנא הבנתי שזה ממש לא נורא כמו שחשבתי. הסדנא הייתה סופר מקצועית, קולעת וממוקדת, אודי מקסים אדיב ותמיד עונה על שאלות בפרטי גם אחרי כמעט שנה מאז הסדנא. הידע שיש לו הוא ברמה גבוהה מאד ומנגיש אותה בצורה הכי ברורה ומקצועית. הבראנץ' מטורף והאירוח מושלם. רכשתי את סדנת הבאגטים הדיגיטלית. אין ספק שאם כבר ללמוד זה רק מאודי🙏💜
ממליצה בחום
דנה
שיף ערד
סדנת מחמצת ובראנצ׳

הגעתי לסדנה של אודי אחרי כמה חודשים של התנסות לא מדהימה באפיית לחמים. בסדנה דברים התחילו להתחבר, וכל חלק בתהליך קיבל תשומת לב. הסדנה בנויה מעולה, ומשלבת גם התנסות, גם למידה והרבה הסתכלות. מאז הסדנה אני בשיפור קבוע, קיבלתי בסיס מצוין, וגם תמיכה מיידית אחרי הסדנה. אודי, תודה גדולה על כל הידע, וגם על ארוחה מעולה.
יעלי כהן
סדנת מחמצת ובראנצ׳

אין כמו הסדנאות של אודי, לקח לי זמן אמנם לתפוס את הרעיון של הלחמים אבל הוא לא שחרר עד שהבנתי ויצאו לי לחמים פגז וגם היום שנתיים אחריי תמיד עוזר ונותן ייעוץ לכל שאלה!❤️
יעל טולדנו
סדנת מחמצת ובראנצ׳

הגעתי לסדנה עם גיסתי נילי. במילה אחת וואו!
ובכמה … היה סופר טעים, נעים ולמדנו מלא. אודי מארח מכל הלב, מפנק ומעביר את כל הידע עם המון סבלנות ואהבה. יצאנו עם גור וחשק ענק לעשייה. הסדנה לא מסתיימת במפגש ולמשך תקופה ארוכה קיבלנו ליוי צמוד של המנטור בקבוצה יעודית.
סיכומים, צילומים, טיפים ופדבקים – חלום!
מאז, אנחנו אופות כל שבוע לפחות 2 לחמים!
תודה רבה, יעל & נילי
ליאור חכימי
סדנת מחמצת ובראנצ׳

תחילת הכרותי עם אודי היתה בסדנת מחמצת וברנאץ שלאחר מכן המשיכה לסדנת הבאגטים , אודי לפני היותו מקצוען בחסד , בן אדם מקסים עם המון סבלנות , אין שאלה שלא ענה עליה בסבלנות ועל כל נושא! ממלוש עד תנורי אפיה ואביזרים, מסביר מלווה ולא עוזב אותך לרגע ! מעבר לחוויה של הסדנא הוא הפך אותי מאחד שניסה ונכשל כמה פעמים עם המחמצת וכמעט התייאש לאחד ששולט במחמצת בלי בעיה ולאחד שמוציא לחמים שמחסלים אותם בחצי שעה ואני עוד בתחילת הדרך….היה לי העונג להשתתף ולהכירו .
חן בכר
סדנת מחמצת ובראנצ׳

עולם הלחם תמיד עניין אותי בתור טבח ומצד שני לא ידעתי איך לגשת אליו ולהעמיק את הידע בו, הסדנאות של אודי ללא ספק נתנו לי את הכלים והדחיפה הנכונה על מנת להעמיק בעולם הזה ולהביא את אפיית הלחמים שלי כמה צעדים קדימה, ממליץ בחום!
גדי אלנביא
סדנת מחמצת ובראנצ׳

הגעתי לסדנא ללא ניסיון בתחום האפייה והלחמים, נחשפתי והבנתי כמה ריכוז, איזון, דיוק, הבנה ואהבה וכמובן הרבה סבלנות צריך כדי להינות מהחוויה.
הסדנא מעניקה מידע רב, האווירה נעימה והטעמים מדהימים, יש חשק לחזור ולאפות, וכך היה, חזרתי בתשוקה לאפות ולהתנסות בחוויה לבדי בבית שלי עם התנור והכלים שלי, והטעמים ממכרים, לצידם של גבינות, מטבלים, חברים ואורחים, יין טוב ולא צריך יותר כלום.
תודה רבה לאודי על המקצוענות והתמיכה גם אחרי הסדנה.
גליה יוסף
סדנת מחמצת ובראנצ׳
סדנת בראנץ' ולחמי מחמצת של אודי היא סדנה מהנה,טעימה ונעימה אך בעיקר מקצועית, בה ניכר הידע והנסיון של אודי שללא היסוס מעביר וחוזר ומדגיש את הכללים לעבודה עצמאית בתחום. ידע עצום שניכר בכל שלב של הסדנה תוך וידוא אינסופי שכולם הפנימו ויכולים לצלול לתחום. למי שרוצה לצלול לתחום זה בהחלט המקום והמדריך הנכון ביותר. תודה רבה על נתינה ואירוח מדהים
ענבר מאי
סדנת מחמצת ובראנצ׳

הגעתי לסדנה של אודי בבית שלו ופשוט נהנתי מכל רגע, הכל היה מדויק ובמקום. הסביר לפרטי פרטים והכל במטרה שנהנה מהחוויה תוך כדי שנצבור כלים על מנת באמת להצליח בבית. הסדנה הייתה מלווה בלחמים של אודי ובראנץ מדהים שלגמרי העצים את החוויה. לאחר הסדנה הצלחתי מיד להכין בזכות כל הכלים של אודי ובזכות הזמינות שלו לשאלות שלנו גם הרבה יותר מחודש לאחר הסדנה.
ממליצה מאוד גם כחוויה וגם כלמידה מקצועית ואמיתית!
עליזה לוי
סדנת מחמצת ובראנצ׳

אודי מעביר את הסדנה בדרך מאוד ברורה ונהירה גם למי שמעולם לא הכין לחם מחמצת, בסבלנות, עם הסברים מפורטים, יחסי האכלה, התנסות בכל התהליכים, והבראנץ בסדנה שזה השוס, הכל פרי ידיו להתפאר, כולל לחמים נפלאים. ומניסיון תמי, אבל תמיד עונה בנועם לשאלות שעדיין עולות אצלי ואף לעיתים מנדב לי מחמצות. אני גרופי שלו, ממליצה בכל פה למי שעדיין לא היה.
גיא קויטל
סדנת מחמצת ובראנצ׳

ממליץ בחום על הסדנא של אודי, מעבר לטכניקה, קיבלתי כלים וידע לעשות לחמים שלי (כמו לחם כורכום ולחם עם תערובת של Fat Papa, לחם עם פפריקה מעושנת ובצל.
בקיצור – ממליץ מאוד!
רעי שור
סדנת מחמצת ובראנצ׳

השתתפתי גם בסדנת הבאגטים וגם בסדנת המחמצת. אין מורה כמו אודי. מנגיש את התורה עבור כל אחד, וגם מספק מנטורינג לאחר הסדנאות, ומלווה אותנו עד לתוצאה המושלמת. ממליץ בחום!
רועי אמדו
סדנת מחמצת ובראנצ׳

הכרתי את אודי דרך ידידה באינסטגרם. אחרי שראיתי את הפרופיל לא היה לי ספק שאכנס לתחביב הזה ברצינות, ברגע שאוכל לפנות לזה את הזמן הנדרש. רכשתי המון ידע מהשיתופים שאודי מספק ללא כל תמורה. רציתי לשכלל את היכולות שלי אז נרשמתי לסדנה. אין השקעה טובה מזאת! מאז אני נהנה מהכנת לחמים מדויקים פעם אחר פעם, עם יכולת להרכיב לחמים ללא כל מתכון תוך כדי הבנה עמוקה של איך מתנהגים כל המרכיבים בשלבים השונים. סדנה גיקית, מדויקת וטעימה, בדיוק כמו שאני אוהב! תודה אודי ♥
לקוחות מספרים על הסדנה
ארז כליפה
סדנת מחמצת ובראנצ׳

לפני כ-3 חודשים החלטתי ללכת לסדנא ללחם מחמצת, מבירור קצר עם כמה חברים שאוהבים לאפות המליצו על אודי ואני שמח שהקשבתי להם, ממליץ בחום על הסדנא ללחמי מחמצת של אודי גלילי, הבחור פדנט ומוכשר! הסדנא מעשירה והבראנץ׳ אימל׳ה כמה שהוא 😋!, היום אני מכין את הלחמים בעצמי ונהנה מהבריחה לכמה שעות של שקט ופשוט נהנה , ומאז הסדנא לא קונה לחם בחוץ ומה שנשאר השכנים והחברים תמיד שמחים לקבל 😍
שירה מונדני
סדנת מחמצת ובראנצ׳

אודי תודה רבה על הסדנה!
היה מעניין ברמות (ומעורר התלהבות ברמת הללכת ישר ממנה לחנות אפייה, לרכוש 5 קילו קמח לחם, ללכת הביתה ולהשאר ערה עד 04:00 בגלל לחם)
הורגשה המחשבה על כל פרט הכי קטן בסדנה.
הצלחת להנגיש את המידע בצורה שגרמה לדבר המאיים הזה להראות ממש אפשרי!
מרגישה שלמדתי המון, וממליצה בחום! תודה💖💖
ורד שני טל
סדנת מחמצת ובראנצ׳
השתתפתי בסדנא של אודי למחמצת, זו הסדנא השלישית שלי בתחום הזה וזו היתה הסדנא הכי מלמדת ומעמיקה. לאודי היה חשוב שכל משתתף יבין את התהליכים וגם דאג לפשט אותם. הבראנצ׳ היה מפנק ממש. אז בנוסף לזה שזו סדנא ממש בוטיקית וכל אחד מכל יחס אישי במהלכה, אודי פותח קבוצת וואטסאפ ולאורך כל החודש הגיב ושיפר וליווה אותנו באפיה. בקיצור למי שמתעניין בתחום ממש ממש מומלץ.
ניר
סדנת מחמצת ובראנצ׳

הסדנה היתה נעימה ומלאה בתוכן, הברנצ טעים מושקע וטעים מאוד, והתמיכה בשבועות שאחרי היתה מדוייקת ומדייקת. תודה רבה!
Sophia iospa
סדנת מחמצת ובראנצ׳

אודי- רציתי להגיד לך תודה אישית על כל הידע וההדרכה- לא מובן מאליו בכלל . יש לי עוד דרך אבל אתמול ממש הרגשתי את הבצק ואף ידעתי שלא התפחתי מספיק כשהכנסתי למקרר. הבקרה העצמית הזו והסקנת המסקנות לגבי התוצר הסופי קרו בזכותך. אני לא חדשה בעולם האפייה והמטבח אבל המחמצת זה משהו שהיה נראה לי שייך לאופים מיוחדים ממש. ועכשיו שיצא לי לחם כל כך טעים לא נראה לי שאוכל לחזור לקנות🙈 . תודה רבה!
שירה עובד
סדנת מחמצת ובראנצ׳

אני הייתי בסדנת הנוער הראשונה והסדנה הייתה מאד מעניינת, האווירה בסדנה הייתה מזמינה ונעימה. אני מאוד ממליצה עליה לכל מי שאוהב לאפות ורוצה ללמוד להכין לחמים טעימים באיכות גבוהה. אני מאוד נהנתי ורכשתי המון ידע.
תמר כליף
סדנת מחמצת ובראנצ׳

הגעתי לסדנה של אודי עם אפס ניסיון והמון אהבה לגלוטן, ומדהים איך ב3 שעות לימוד יצאתי עם סט כלים להמשיך לפתח את התחביב החדש! ובכוונה אני אומרת כלים, החלק הכי מדהים הוא שהרגשתי ידע לשלוט ולהבין את המחמצת בעצמי עם יכולת לתקן ולהשתפר גם בלי תלות בגורם מקצועי. ומן הסתם טעים למות
תום גולנד הורביץ
סדנת מחמצת ובראנצ׳

מהקורונה נכנסתי לאפייה אבל ממחמצת נמנעתי – מסובך מדי, מחייב מדי, לגדל גורים?, מלא סוגי קמח וכו׳. אפיתי המון (כולל מתכונים של אודי שתמיד עזר עם טיפים בפרטי), ניסיתי לחמים דמויי מחמצת עם אפייה בסיר אבל לא הבנתי את ה״מדע״ מאחורי זה ולכן הם לרוב נכשלו. ואז קיבלתי במתנה את הסדנה ועולמי השתנה, הכל הוסבר בצורה מפורטת, מדעית, למה עושים את התהליכים שעושים, הדגמה מעשית מלווה בבראנץ מעולה ומשם יצאתי לדרך ולא הפסקתי. ממליץ בחום למי שמעוניין להיכנס לעולם הזה!
סבטה וישנץ
סדנת מחמצת ובראנצ׳

כחודש לאחר הסדנה אני מרגישה שאני משתחררת מהתפריטים והופכת לאופה עצמאית, סומכת על עצמי והבצק, מערבבת קמחים משנה תערובות, מטפלת במחמצת.
אני רוצה להודות לך שוב, אתה מדריך מצויין ובזכותך אנחנו נהנים מלחמים נהדרים.
בריג׳יט ברונשטיין
סדנת מחמצת ובראנצ׳

אני הגעתי לאודי אחרי שעקבתי אחריו זמן רב באינסטגרם.
אצל אודי קיבלתי תשובות לשאלות ותהיות שלא היו ברורות לי.
היום אודי מלווה אותנו ואני מרגישה שאשתפר בלחמים בדיוק בגלל החוסר ידע שהיה חסר לי
האווירה אצל אודי היתה נעימה, תחושה של אירוח אישי.
תודה לך אודי 😉
גיל ליבוביץ
סדנת מחמצת ובראנצ׳

אפיתי שנים לפני הסדנא שלך ולא הבנתי כמה שלא הבנתי, מאז הסדנא שלך הלחם ברמה אחרת לגמרי וממש למדתי בזכותך להבין את כל התהליכים בבצק, להבין איפה אני טועה בתהליך ולהשתפר בכל אפייה. אלוף אתה, תודה רבה 🙏
ברית ושניר
סדנת מחמצת ובראנצ׳

אל אודי הגעתי אחרי תקופה שחפרתי לו באינסטגרם, אשתי קנתה לנו זוג כרטיסים לסדנת מחמצת ובראנצ׳
היה פשוט מדהים, אודי הסביר בסבלנות ודייק ושיתף את כל הפרטים המדעיים והסודות הקטנים.
הלחמים שלי הם ללא ספק עברו שיפור אסטרונומי מהרגע שהכרתי את אודי
והבראנצ……. וואו.
מומלץ!
דנה הרמן
סדנת מחמצת ובראנצ׳

השתתפתי בסדנת מחמצת ב08/21 ומאז כמעט הכל היסטוריה🙂. הגעתי לסדנה עם אפס ניסיון קודם והיום מכורה (זו לא מילה)
אודי בצניעותו ובמקצועיות משוגעת "הפך" אותי לאופה "חוקרת", ועצמאית.
אם יש נקודות משמעותיות בחיו של אדם, אין ספק שהסדנה הזו היתה אחת מהן.
ממליצה בחום לוהט!!!
אלירן נאמן
סדנת מחמצת ובראנצ׳

מהנה, מקצועי וטעייייים! נלקחתי ע"י אשתי בהפתעה לסדנת מחמצת עם אפס ידע מקדים. מעבר לכך שאודי אדם מקסים ונעים ושהסדנא עצמה היתה מהנה, יצאתי עם כל הכלים הנדרשים להתחיל לאפות לחמים בבית והתוצאות לא איחרו לבוא.
מומלץ בחום!
דנה שויקי
סדנת מחמצת ובראנצ׳

אודי הוא בן אדם מדהים ומקצועי באופן מיוחד!
הסדנה הועברה במלא הסברים עבור כל שלב ושלב שלא הותירו אף שאלה. ניכר שאודי אוהב את מה שהוא עושה ויותר מכל הוא אוהב לארח- בסיום הסדנא הכיפית והפרקטית להפליא, הוא הגיש לנו סלטים לשולחן שהוכנו עם כל הלב והנשמה, הכל ערוך ועשוי עד לפרטים הקטנים.
בתום הסדנה, אודי ממשיך לייעץ ולעזור בכל שאלה שאני מעלה בפניו ובזכותו אני מצליחה לדייק את הלחם שלי ולהשתפר מפעם לפעם.
בר שטרן
סדנת מחמצת ובראנצ׳

הגעתי לאודי כדי לשפר את יכולות האפייה שלי
היה לי בסיס אבל הכלים והידע שקיבלתי מאודי הוא אינסופי! יצאתי מהסדנה ובכל פעם שהכנתי לחם הרגשתי שיפור, יישמתי דברים שלמדתי מאודי והתוצאות דיברו בעד עצמן
בקיצור, ממליצה מכללללל הלב!!!
מושיקו קהלני
סדנת מחמצת ובראנצ׳

לפני קצת יותר משנה , הגעתי לסדנא בבית של אודי (מתנת יומהולדת מהמשפחה)
ללא ספק אחת החוויות הקולינאריות הטובות שידעתי ,האווירה ,הלמידה המקצוענות הסבלנות, אתה נשאב לעולם הלחמים תרצה או לא תרצה ,כמו כן ,אי אפשר להתעלם מהבראנצ' האלוהי של הסדנא , שפע, איכות וטעמים שאין שני להם.
בהחלט מחכה לסדנא הבאה (אם וכאשר)
יובל טבצ'ניק
סדנת מחמצת ובראנצ׳

הסדנה הייתה מדהימה מכל בחינה. ראשית קבלת הפנים והבראנץ' היו ברמה סופר גבוהה. אודי לא רק אופה בחסד עליון. אודי טבח ומארח בחסד עליון, והשהות אצלו הייתה חוויה מעולם אחר. בסדנה עצמה אודי מסביר הכל מצד אחד בצורה מאוד טכנית, מדעית, מסודרת, ומצד שני בצורה מאוד נגישה, וידידותית, גם למי שלא מומחה בחישובי אחוזים והבנה של תהליכים כימיים…
התמיכה של אודי לכל אורך התקופה הייתה מוחלטת. השאלות הן תמיד רבות, ואודי לעולם לא השאיר אותי באוויר. כבר עברו לפחות שנתיים מהסדנה ועדיין אני מדי פעם נעזר בו, והוא עונה בשמחה. עבורי אפייה בכללי ולחמים לסוגיהם באופן ספציפי, הפכו לדרך חיים. והכל בזכות אודי. רוצו להירשם לסדנה מיד !
איילה שקורי
סדנת מחמצת ובראנצ׳

סדנה מקצועית מאוד, קיבלתי המון ידע מהבסיס עד הדקויות הקטנות החשובות להצלחה, אודי איש מקסים, אדיב ונחמד מאוד ונמצא לענות על כל שאלה.
תהל סוויסה
סדנת מחמצת ובראנצ׳

הסדנה הכי שווה שהייתי בה! השתתפתי בסדנה לפני שנתיים ומאז התמכרתי כל שבת אופה 2 לחמי מחמצת שווים שגורפים המון מחמאות מכולם!! גם אחרי הסדנה אודי ליווה אותי ועזר לי כשהיו לי קשיים ועם הזמן השתפרתי בזכות העזרה שלו! חוץ מזה שהבראנץ היה מושלם !! ממליצה מאוד!!
מאיר טולידאנו
סדנת מחמצת ובראנצ׳

סדנה נפלאה שנוגעת בדיוק בנושאים שמניבים לבסוף תוצרים יפים, מקצועיים וטעימים, תודה לאודי על האווירה הנעימה, על הסבלנות ועל התמיכה, בהחלט נותן טעם של עוד
רוני נודלר
סדנת מחמצת ובראנצ׳

הגעתי לאודי אחרי שהבנתי שאני צריכה שמישהו יחבר לי את כל החתיכות של הפזל, וזה בידיוק מה שקרה, אחרי הסדנה אצלו הצלחתי להגיע לתוצאה לה ייחלתי. אז נכון יש הרבה מידע ברשת אבל בפועל אין כמו להגיע למישהו שמבין בתחום ויסביר את הכל בצורה מובנת, ומדייק בפרטים הקטנים שלמרות היותם קטנים הם קריטיים להצלחת הלחם.
ליז חזן
סדנת מחמצת ובראנצ׳

אני הגעתי לאודי לסדנא אחרי כמה חודשים שעקבתי אחריו באדיקות באינסטוש. הלחם שלי מבחינת הנראות והטעם זינק אחרי הסדנא המוצלחת . אודי תמך בי הן באינסטגרם ובקבוצה הייעודית ומרוב שהיה לי מושלם נרשמתי לסדנת בגטים שהיא באמת סדנא פסיכית וברמה מאוד מאוד גבוהה. הבראנץ אגב היה מפנק טעים וממש נהניתי ואודי חילק מתכונים ברוחב לב לכל מה שהכין ופינק אותנו. תכלס זכיתי ❤️
ליאור פתיחה
סדנת מחמצת ובראנצ׳

להגיד שהחיים שלנו השתנו זה אנדר סטייטמנט.
כמעט שנתיים עברו מאז הסדנה ולא נכנס לנו לחם קנוי הביתה. שום דבר לא מתקרב לתוצר שלמדתי אצל אודי.
בריגיט ברונשטיין
סדנת מחמצת ובראנצ׳

השתתפתי בסדנא של אודי גלילי.
למדתי בסדנא כמה דברים סופר משמעותיים וחשובים ששינו לגמרי את התוצרים של הלחמים שלי. אני פחות משתפת בתמונות ללא הפסקה ☺️ אבל מאז הסדנא לא הפסקתי לאפות לחמי מחמצת. אם אתם חושבים שאתם יודעים הרבה על לחמי מחמצת, אז תרשמו לסדנא של אודי גלילי ותווכחו לדעת שיש הרבה מה ללמוד ממנו. אודי תודה רבה
גבריאל
סדנת מחמצת ובראנצ׳

הסדנה של אודי היא חוויה נהדרת ומומלצת לכל אופה וחובב לחם לסוגיו.
אודי מנגיש ידע עצום ורחב אודות כל מה שצריך לדעת ולעשות על מנת שייצא לחם טוב ושנדע להסתדר מול אי הצלחה רגעית כמו גם להצליח ולהתפתח..
מקצועי,ברור,נדיב ,עם בטחון, נגיעה בכל פרט …אדיר!
וכמובן ,אירוח נפלא לבראנצ' של טבח על , בנדיבות רבה ועם סלטים נפלאים שמוכנים במקום על הרגע.
תודה אודי היה כייף ומלמד מאוד😋
דנה רוזן
סדנת מחמצת ובראנצ׳

הגעתי לאודי לסדנת מחמצת, תמיד חששתי מלגדל מחמצת, אחרי הסדנא הבנתי שזה ממש לא נורא כמו שחשבתי. הסדנא הייתה סופר מקצועית, קולעת וממוקדת, אודי מקסים אדיב ותמיד עונה על שאלות בפרטי גם אחרי כמעט שנה מאז הסדנא. הידע שיש לו הוא ברמה גבוהה מאד ומנגיש אותה בצורה הכי ברורה ומקצועית. הבראנץ' מטורף והאירוח מושלם. רכשתי את סדנת הבאגטים הדיגיטלית. אין ספק שאם כבר ללמוד זה רק מאודי🙏💜
ממליצה בחום
דנה
שיף ערד
סדנת מחמצת ובראנצ׳

הגעתי לסדנה של אודי אחרי כמה חודשים של התנסות לא מדהימה באפיית לחמים. בסדנה דברים התחילו להתחבר, וכל חלק בתהליך קיבל תשומת לב. הסדנה בנויה מעולה, ומשלבת גם התנסות, גם למידה והרבה הסתכלות. מאז הסדנה אני בשיפור קבוע, קיבלתי בסיס מצוין, וגם תמיכה מיידית אחרי הסדנה. אודי, תודה גדולה על כל הידע, וגם על ארוחה מעולה.
יעלי כהן
סדנת מחמצת ובראנצ׳

אין כמו הסדנאות של אודי, לקח לי זמן אמנם לתפוס את הרעיון של הלחמים אבל הוא לא שחרר עד שהבנתי ויצאו לי לחמים פגז וגם היום שנתיים אחריי תמיד עוזר ונותן ייעוץ לכל שאלה!❤️
יעל טולדנו
סדנת מחמצת ובראנצ׳

הגעתי לסדנה עם גיסתי נילי. במילה אחת וואו!
ובכמה … היה סופר טעים, נעים ולמדנו מלא. אודי מארח מכל הלב, מפנק ומעביר את כל הידע עם המון סבלנות ואהבה. יצאנו עם גור וחשק ענק לעשייה. הסדנה לא מסתיימת במפגש ולמשך תקופה ארוכה קיבלנו ליוי צמוד של המנטור בקבוצה יעודית.
סיכומים, צילומים, טיפים ופדבקים – חלום!
מאז, אנחנו אופות כל שבוע לפחות 2 לחמים!
תודה רבה, יעל & נילי
ליאור חכימי
סדנת מחמצת ובראנצ׳

תחילת הכרותי עם אודי היתה בסדנת מחמצת וברנאץ שלאחר מכן המשיכה לסדנת הבאגטים , אודי לפני היותו מקצוען בחסד , בן אדם מקסים עם המון סבלנות , אין שאלה שלא ענה עליה בסבלנות ועל כל נושא! ממלוש עד תנורי אפיה ואביזרים, מסביר מלווה ולא עוזב אותך לרגע ! מעבר לחוויה של הסדנא הוא הפך אותי מאחד שניסה ונכשל כמה פעמים עם המחמצת וכמעט התייאש לאחד ששולט במחמצת בלי בעיה ולאחד שמוציא לחמים שמחסלים אותם בחצי שעה ואני עוד בתחילת הדרך….היה לי העונג להשתתף ולהכירו .
חן בכר
סדנת מחמצת ובראנצ׳

עולם הלחם תמיד עניין אותי בתור טבח ומצד שני לא ידעתי איך לגשת אליו ולהעמיק את הידע בו, הסדנאות של אודי ללא ספק נתנו לי את הכלים והדחיפה הנכונה על מנת להעמיק בעולם הזה ולהביא את אפיית הלחמים שלי כמה צעדים קדימה, ממליץ בחום!
גדי אלנביא
סדנת מחמצת ובראנצ׳

הגעתי לסדנא ללא ניסיון בתחום האפייה והלחמים, נחשפתי והבנתי כמה ריכוז, איזון, דיוק, הבנה ואהבה וכמובן הרבה סבלנות צריך כדי להינות מהחוויה.
הסדנא מעניקה מידע רב, האווירה נעימה והטעמים מדהימים, יש חשק לחזור ולאפות, וכך היה, חזרתי בתשוקה לאפות ולהתנסות בחוויה לבדי בבית שלי עם התנור והכלים שלי, והטעמים ממכרים, לצידם של גבינות, מטבלים, חברים ואורחים, יין טוב ולא צריך יותר כלום.
תודה רבה לאודי על המקצוענות והתמיכה גם אחרי הסדנה.
גליה יוסף
סדנת מחמצת ובראנצ׳
סדנת בראנץ' ולחמי מחמצת של אודי היא סדנה מהנה,טעימה ונעימה אך בעיקר מקצועית, בה ניכר הידע והנסיון של אודי שללא היסוס מעביר וחוזר ומדגיש את הכללים לעבודה עצמאית בתחום. ידע עצום שניכר בכל שלב של הסדנה תוך וידוא אינסופי שכולם הפנימו ויכולים לצלול לתחום. למי שרוצה לצלול לתחום זה בהחלט המקום והמדריך הנכון ביותר. תודה רבה על נתינה ואירוח מדהים
ענבר מאי
סדנת מחמצת ובראנצ׳

הגעתי לסדנה של אודי בבית שלו ופשוט נהנתי מכל רגע, הכל היה מדויק ובמקום. הסביר לפרטי פרטים והכל במטרה שנהנה מהחוויה תוך כדי שנצבור כלים על מנת באמת להצליח בבית. הסדנה הייתה מלווה בלחמים של אודי ובראנץ מדהים שלגמרי העצים את החוויה. לאחר הסדנה הצלחתי מיד להכין בזכות כל הכלים של אודי ובזכות הזמינות שלו לשאלות שלנו גם הרבה יותר מחודש לאחר הסדנה.
ממליצה מאוד גם כחוויה וגם כלמידה מקצועית ואמיתית!
עליזה לוי
סדנת מחמצת ובראנצ׳

אודי מעביר את הסדנה בדרך מאוד ברורה ונהירה גם למי שמעולם לא הכין לחם מחמצת, בסבלנות, עם הסברים מפורטים, יחסי האכלה, התנסות בכל התהליכים, והבראנץ בסדנה שזה השוס, הכל פרי ידיו להתפאר, כולל לחמים נפלאים. ומניסיון תמי, אבל תמיד עונה בנועם לשאלות שעדיין עולות אצלי ואף לעיתים מנדב לי מחמצות. אני גרופי שלו, ממליצה בכל פה למי שעדיין לא היה.
גיא קויטל
סדנת מחמצת ובראנצ׳

ממליץ בחום על הסדנא של אודי, מעבר לטכניקה, קיבלתי כלים וידע לעשות לחמים שלי (כמו לחם כורכום ולחם עם תערובת של Fat Papa, לחם עם פפריקה מעושנת ובצל.
בקיצור – ממליץ מאוד!
רעי שור
סדנת מחמצת ובראנצ׳

השתתפתי גם בסדנת הבאגטים וגם בסדנת המחמצת. אין מורה כמו אודי. מנגיש את התורה עבור כל אחד, וגם מספק מנטורינג לאחר הסדנאות, ומלווה אותנו עד לתוצאה המושלמת. ממליץ בחום!
רועי אמדו
סדנת מחמצת ובראנצ׳

הכרתי את אודי דרך ידידה באינסטגרם. אחרי שראיתי את הפרופיל לא היה לי ספק שאכנס לתחביב הזה ברצינות, ברגע שאוכל לפנות לזה את הזמן הנדרש. רכשתי המון ידע מהשיתופים שאודי מספק ללא כל תמורה. רציתי לשכלל את היכולות שלי אז נרשמתי לסדנה. אין השקעה טובה מזאת! מאז אני נהנה מהכנת לחמים מדויקים פעם אחר פעם, עם יכולת להרכיב לחמים ללא כל מתכון תוך כדי הבנה עמוקה של איך מתנהגים כל המרכיבים בשלבים השונים. סדנה גיקית, מדויקת וטעימה, בדיוק כמו שאני אוהב! תודה אודי ♥