מנה ראשונה ככ טעימה ומיוחדת.
בוחרים דלורית גדולה שניתן לפרוס ממנה פרוסות עגולות. מושחים כל פרוסה בסילאן משני הצדדים. מפזרים מעט מלח גס ופלפל גרוס.
נגיעה של שמן קוקוס או שמן זית מעל.
ומכניסים לתנור בחום 200 מעלות עד השחמה


מנה ראשונה ככ טעימה ומיוחדת.
בוחרים דלורית גדולה שניתן לפרוס ממנה פרוסות עגולות. מושחים כל פרוסה בסילאן משני הצדדים. מפזרים מעט מלח גס ופלפל גרוס.
נגיעה של שמן קוקוס או שמן זית מעל.
ומכניסים לתנור בחום 200 מעלות עד השחמה


ואו ללמוד יחד איתי לאפות לחמי ארטיזן ברמה הגבוהה ביותר בבית שלכם
כדי לשפר את חווית הגלישה שלך, אנו משתמשים בקובצי 'קוקיז' (עוגיות) וטכנולוגיות דומות לצורכי תפעול, סטטיסטיקה וניתוח (אנליטיקס). למידע נוסף ראו את מדיניות פרטיות