שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

קרם חצילים

רכיבים

3 חצילי בלאדי
מיץ מלימון אחד קטן
כרבע כוס שמן קנולה או זית
2 שיני שום כתושות
כפית שטוחה מלח
קורט פלפל לבן

אופן ההכנה

 

 

קולים את החצילים בתנור או על גריל/ אש גלויה. מקלפים, מסננים נוזלים ומעבירים למעבד מזון יחד עם השום והלימון. טוחנים ותוך כדי מוסיפים את השמן עד למרקם הרצוי.

מתבלים במלח ומעט פלפל לבן.

מעבירים דרך מסננת דקה כדי לקבל מרקם מוסי וחלק ללא גרעינים.

טועמים ומתקנים תיבול .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן