דלורית חצויה ומגולענת.
מריחה של שמן זית, טימין, פלפל גרוס ומלח גס.
לתנור (180מעלות) עד השחמה.
לסלט קינואה:
מבשלים קינואה במים רותחים כ 10 דקות עד שמוכן. מסננים.
חמוציות, פאקן סיני גרוס (או אגוזים/ קשיו), עירית.
מתבלים במלח, שמן זית והרבה לימון
דלורית חצויה ומגולענת.
מריחה של שמן זית, טימין, פלפל גרוס ומלח גס.
לתנור (180מעלות) עד השחמה.
לסלט קינואה:
מבשלים קינואה במים רותחים כ 10 דקות עד שמוכן. מסננים.
חמוציות, פאקן סיני גרוס (או אגוזים/ קשיו), עירית.
מתבלים במלח, שמן זית והרבה לימון
ואו ללמוד יחד איתי לאפות לחמי ארטיזן ברמה הגבוהה ביותר בבית שלכם