אופן ההכנה:
שוברים את השוקולד לקערה מתאימה למיקרו, מכניסים את החמאה וממיסים במיקרו בסבבים של חצי דקה כל פעם. בין לבין מערבבים עד שנוצר מרקם חלק ומבריק.
בקלחת שמים 250 גר סוכר וחצי כוס מים ומבשלים בחום בינוני עד שהסוכר נמס ונוצר סירופ.
מחכים מספר דקות ומאחדים עם השוקולד.
מקציפים את הביצים עם 100 גרם סוכר עד שנוצרת תערובת תפוחה ובהירה- כ 5 דקות. מחברים בין תערובת השוקולד לביצים המוקצפות למרקם אחיד.
משמנים את התבנית ועוטפים בנייר אפייה. עוטפים את הצד החיצוני בנייר כסף כדי שלא יחדור מים.
יוצקים את התערובת לתבנית האפייה ומכניסים לתוך תבנית גדולה עם מים רותחים. מעבירים לתנור שחומם מראש ל-160 מעלות, ואופים כ-40 דקות. בסוף האפייה משאירים את העוגה בתוך התנור הכבוי לעוד חצי שעה. מעבירים את העוגה למקרר למס שעות , ופורסים עם סכין שנטבלה במים רותחים.