שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

קראמבל תפוחים

רכיבים

לקראמבל
  100 גר קמח לבן
 70 גר סוכר
100 גר חמאה רכה
למילוי
3 תפוחי עץ גרני סמית (ירוק חמוץ)
20 גר חמאה
 3 כפות סוכר חום
 כפית שטוחה קינמון
 כף מיץ לימון

אופן ההכנה

לתבנית קטנה כ 20-15 סמ

מחממים תנור במצב טורבו לחום 180 מעלות

לקראמבל 

מערבבים בידיים עד לגושי בצק. רצוי חלק בינוניים וחלק קטנים.

למילוי

מקלפים את התפוחים. חותכים לקוביות קטנות שמים בקערה ביחד עם הלימון.

במחבת ממיסים את החמאה, מוסיפים את שאר המרכיבים ומבשלים בחום גבוה עד שהתפוחי מתרככים אך עדיין נגיסים.

למי שאוהב צימוקים שיוסיף בשלב זה.

משמנים תבנית בחמאה, מסדרים את התפוחים. מפזרים מעל את הבצק.

מכניסים לתנור עד הזהבה של הבצק

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן