מחממים תנור ל 200 מעלות טורבו.
על תבנית אפייה שופכים קילו מלח גס ומעל מניחים בטטות שלמות עם קליפתן. צולים עד שהקליפה נשרפת והבטטה רכה ומקלפים.
מערבבים שמנת חמוצה עם אורגו טרי, פלפל חריף, מלח פלפל שחור גרוס ושמן זית.
מחממים תנור ל 200 מעלות טורבו.
על תבנית אפייה שופכים קילו מלח גס ומעל מניחים בטטות שלמות עם קליפתן. צולים עד שהקליפה נשרפת והבטטה רכה ומקלפים.
מערבבים שמנת חמוצה עם אורגו טרי, פלפל חריף, מלח פלפל שחור גרוס ושמן זית.
ואו ללמוד יחד איתי לאפות לחמי ארטיזן ברמה הגבוהה ביותר בבית שלכם