שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

סביצ'ה סלמון, אננס וגלאס נודלס

רכיבים

300 גרם פילה סלמון (ללא עור ואידרות)
4 צנונים חתוכים לחצאי עיגולים
רבע כוס בוטנים שבורים
כוס אננס חתוך לקוביות קטנות
רבע חבילת אטריות שעועית
רבע כוס שומשום לבן ושחור קלויים
חופן עלי בזיליקום קצוצים
רבע צרור כוסברה קצוץ

אופן ההכנה

למשרה:
רבע כוס סויה
כף חומץ אורז
כף שמן שומשום
3 כפות שמן קנולה
3 סמ ג'ינג'ר מגורד בפומפיה דקה
רבע צילי אדום קצוץ דק
2 כפות דבש
2 ענפי בצל ירוק קצוץ דק

אופן ההכנה:
חותכים את הסלמון לקוביות בגודל סמ.
משרים את האטריות שעועית במים רותחים כ 40 דקות.
מערבבים את מרכיבי המשרה ומשרים בהם את קוביות הסלמון כשעה לפני ההגשה.
מערבבים הכל ביחד ומפזרים מעל את השומשום.
רצוי להגיש בצלוחיות אישיות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן