שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

קיפודי בשר

רכיבים

ל 15 קציצות
חצי קילו בשר טחון
כוס אורז שטוף
בצל לבן מגורד בפומפיה גסה
שליש צרור נענע קצוצה
חצי צרור כוסברה קצוצה
כפית מלח
  חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית תבלין שווארמה
חצי כפית כמון
למרק
בצל לבן קצוץ
3 גזרים חתוכים לעיגולים
2 ענפי סלרי
  5 שיני שום לימון סחוט
מספר עלי נענע
חצי כפית שווארמה
חצי כפית כמון
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
אופציות לשדרוג:
תפוחי אדמה כבר מההתחלה
דלעת, קישואים עם הוספת הקציצות.

אופן ההכנה

התחשק לי אוכל מבושל 🏠
אז קבלו את הקיפודי בשר המהממים האלו
יצא טעים היסטרי וממש קלי קלות.
לקציצות
לשים הכל כ 2 דקות. יוצרים כדורים. ניתן להשאיר במקרר.
מכינים את המרק/רוטב
סיר סטואז' רחב
מטגנים בצל לבן קצוץ, מוסיפים את הגזרים והשום מטגנים כ 2 דקות.
מוסיפים כליטר מים.
קחו בחשבון שהמים צריכים להגיע לחצי מגובה הקציצה.
מביאים לרתיחה ואז מפזרים את הקציצות.
סוגרים את הסיר ולא פותחים עד לסיום הבישול.
האדים הם חלק חשוב מהבישול ופתיחה של הסיר תוציא אותם.
מבשלים שעה על אש נמוכה בינונית.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן