שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

קרפצ'יו זוקיני

רכיבים

זוקיני
100 גר גבינת שמנת
כפית זעתר
שמן זית
מלח, פלפל

אופן ההכנה

 

פורסים זוקיני עם קולפן ירקות לפרוסות דקות ורחבות.

מערבבים את השמנת, זעתר, שמן זית. ממלחים ומפלפלים.

על כל רצועת זוקיני מורחים שמנת ומגלגלים. על הפרח הראשון מוסיפים רצועת זוקיני נוספת.

מעמידים בצלחת. מפזרים מסביב סלסה ורדה

סלסה ורדה – סלסה ירוקה

צרור פטרוזיליה,צרור בזיליקום, 5 ענפי אורגנו טרי ,4 שיני שום ,5 קורנישונים קטנים,כפית מלח גרוס

לטחון הכל למרקם חלק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן