שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

סביצה לברק וקרם אבוקדו

רכיבים

פילה לברק מפולט וחתוך לפרוסות גדולות.
פלפל חריף חתוך לעיגולים דקים
גרידה מחצי תפוז
גרידה מחצי לימון
  בצל סגול חתוך לרצועות
שמן זית
מלח
לימון
עלי כוסברה
קרם אבוקדו

אופן ההכנה





לקרם אבוקדו
אבוקדו בשל ונקי
מעט בצל סגול קצוץ
כפית טחינה גולמית
קורט צילי גרוס
מלח
טוחנים הכל בבלנד יד, מתקנים תיבול ומכניסים לשקית זילוף.

צלחות
10 דקות לפני ההגשה, משרים את הלברק בחצי לימון ומעט מלח.
מסדרים אץ הפילה על הצלחת, מפזרים את הגרידת תפוז ולימון, מפזרים עיגולי פלפל חריף, בצל סגול, מזלפים קרם אבוקדו ואת הכוסברה ובסוף מזלפים שמן זית

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן