שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

פילה סלמון, סלט עדשים וברוקולי מאודה

רכיבים

אופן ההכנה

פילה סלמון
חופן בזיליקום
מעט טימין
מלח ים אטלנטי גרוס
פלפל גרוס
מעט צילי גרוס
כרבע כוס שמן זית
קוצצים את הירק ומערבבים עם השמן והתבלינים.מצפים את הפילה.
מניחים על נייר אפייה כשהעור כלפי מטה.
אופים בחום 180 מעלות כ 12 דקות.
רצוי לבדוק פילה אחד לפני שמוציאים את המגש.
סלט עדשים
חצי כוס עדשים שחורות
חופן עלי נענע
חופן עלי כוסברה
ענף בצל ירוק
חצי בצל לבן
מעט פלפל ירוק חריף
צנון קצוץ דק
מבשלים את העדשים בסיר עם מים עד לריכוך.
מערבבים את כל מרכיבי הסלט ומתבלים בלימון, שמן זית ומלח.
ברוקולי מאודה
מס' פרחי ברוקולי.
ממלאים מים בסיר לגובה 4 סמ. מניחים את הפרחים כשהגבעול נוגע במים והפרחים מעל המים. כך הגבעול מתרכך והפרחים מתאדים בחום ולא מתפוררים.
סוגרים את הסיר ומאדים כ 10 דקות.
לחלופין למי שיש כלי אידוי פשוט לאדות את הברוקולי עד לריכוך.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן