סלט אנדיב
חסה עגולה אייסברג
אנדיב
בצל סגול חתוך לרצועות
80 גר בושה עיזים חתוך לקוביות
חופן קשיו מסוכר
חותכים את החסה לחתיכות גדולות, מפרקים את האנדיב לעלים.
מערבבים יחד עם הרוטב וינגרט ומעל מפזרים את הגבינה, בצל וקשיו
רוטב וינגרט
כף מיונז
חצי כפית חרדל דיז'ון חלק
2 כפות חומץ בן יין אדום
2 כפות דבש
חצי כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
שן שום כתושה
חצי כוס שמן זית
מערבבים את כל המרכיבים ומזלפים באיטיות את השמן זית תוך כדי ערבוב עד למרקם הרצוי