שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

קרפצ'יו סינטה

רכיבים

100 גר סינטה
  2 כפות חומץ בלסמי מצומצם
 6 כפות שמן זית איכותי
 חצי כפית מלח
 קורט פלפל צ'ילי טחון או פלפל אדום חריף קצוץ דק
 גבעול בצל ירוק (החלק הירוק)

אופן ההכנה

 

 

מבקשים מהקצב לדפוק את הסינטה לקרפצ'יו או שמכינים בבית. חותכים לפרוסטת דקות ככל האפשר. מכניסים את הפרוסות בין שתי ניירות אפייה ועם פטיש בשר שטוח דופקים ומשטחים את הבשר דק מאד (כמעט שקוף).

מסדרים על צלחת הגשה.

בצלוחית מערבבים את השמן, בלסמי והמלח ועם מברשת מורחים את הקרפצ'יו.

מפזרים מעל צ'ילי חריף.

קוצצים את הבצל ירוק לעיגולים קטנים ומפזרים מעל.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן