שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

אגס בנדיקט- Eggs benedict

רכיבים

אופן ההכנה

להכנת הפרנצ' טוסט

חצי כוס שמנת

חצי כוס חלב

2 ביצים

מעט תמצית וניל

מערבבים הכל וטובלים את החלה משני צידיה ומטגנים דקה מכל צד.

ממרח תרד וריקוטה פרסקה

חצי חבילת תרד נקייה

קורט מלח

במחבת גדולה, שמים מעט שמן זית ומוסיפים את התרד ומערבבים עד שהתרד מתרכך.

סוחטים מנוזלים מיותרים ומערבבים עם 3 כפות ריקוטה פרסקה

ביצה עלומה

ביצה טרייה מאד

2 כפות חומץ

כפית מלח

בסיר בינוני ממלאים מים, 2 כפות חומץ וכפית מלח. מביאים לרתיחה עדינה! (חשוב אחרת הביצה תתפרק).

שוברים את הביצה לקערית קטנה

ושופכים אותה בעדינות לסיר. תוך כ 3 דקות הביצה תתגבש.

מוצאים בעזרת כף מחוררת לנייר סופג לספיגת מים עודפים.

רוטב הולנדייז

ל 4 מנות

בלנדר יד

חלמון מביצה טריה

כפית מיץ לימון, סחוט טרי

50 גרם חמאה

קורט מלח

קורט פלפל לבן

וקורט פלפל שאטה טחון (לא חובה)

אופן הכנה:

יש כמה שיטות להכנת רוטב הולנדייז

בחרתי בשיטה הפשוטה.

במיקרו ממיסים את החמאה כדקה לנוזל חם.

בקערה של הבלנדר שמים חלמון וכפית לימון, וטוחנים בקצב אחיד תוך כדי זילוף החמאה בקצב איטי כדי שמרקים התאחדו למרקם קטיפתי.

מתבלים. זהו. דקה עבודה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן