שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

לינגוויני ארביאטה

רכיבים

חבילת פסטה מסוג לינגוויני (או ספגטי)
לרוטב
5 כפות שמן זית
בצל לבן קצוץ גס
7 שיני שום חתוכים לפרוסות דקות
10 פטריות חתוכות גס
8 זיתים קלמטה גדולים מגולענים וחתוכים גס
8 עגבניות מיובשות חתוכות גס
כפית אורגנו יבש
חצי כפית פלפל צ'ילי גרוס גס
כפית סוכר
כפית וחצי מלח
כפית פלפל שחור גרוס
2 כפות חומץ בן יין אדום
700 גר מחית עגבניות איטלקי (תמונה בתגובה הראשונה)+שני שליש כוס מים

אופן ההכנה

מבשלים את הפסטה בסיר עם הרבה מים ו2 כפות מלח לרמת אל דנטה.
בסיר נוסף ואש גבוהה, 5 כפות שמן זית.
מטגנים את הבצל עד לשקיפות. מוסיפים את השום ומטגנים עד שמעלה ריח ומעט מושחם.
מוסיפים את הפטריות. מטגנים עד שמתרככות קלות.
מוסיפים את כל שאר המרכיבים.
מוסיפים את המים לתוך הבקבוק, מנערים ומוסיפים לסיר.
מבשלים כ 20 דק.
מוסיפים את הלינגוויני, מביאים לרתיחה ומכבים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן