אוטוליזה עם מחמצת לחצי שעה,
לישה במיקסר עד לפיתוח מלא
5 שעות באלק- חיפשתי גידול בנפח של כ 70%,
עיצובים ומקרר ל 10 שעות.
אפיה בסיר
22 דק בחום 250 סיר סגור
18 דק בחום 230 סיר פתוח
30% קמח כפרי
30% קמח לחם
30% קמח פיצה
10% שיפון מלא
75% מים
30% מחמצת
2% מלח
קמחים של קמח הארץ – נתיב אשכול בע"מ
ואו ללמוד יחד איתי לאפות לחמי ארטיזן ברמה הגבוהה ביותר בבית שלכם
4 מחשבות על “לחם מחמצת שליש כפרי, שליש פיצה, שליש לחם והשאר שיפון מלא”
יעבוד עם מחמצת שיפון?
עם שיפון אפשר להכין כל לחם שתרצה
בלי קיפולים בכלל?
בדרכ 3 קיפולים