שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

לחם מחמצת שליש כפרי, שליש פיצה, שליש לחם והשאר שיפון מלא

רכיבים

30% קמח כפרי
 30% קמח לחם
 30% קמח פיצה
 10% שיפון מלא
 75% מים
 30% מחמצת
 2% מלח
 קמחים של קמח הארץ – נתיב אשכול בע"מ

אופן ההכנה

אוטוליזה עם מחמצת לחצי שעה,
לישה במיקסר עד לפיתוח מלא
5 שעות באלק- חיפשתי גידול בנפח של כ 70%,
עיצובים ומקרר ל 10 שעות.
אפיה בסיר
22 דק בחום 250 סיר סגור
18 דק בחום 230 סיר פתוח

2 מחשבות על “לחם מחמצת שליש כפרי, שליש פיצה, שליש לחם והשאר שיפון מלא”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן