מחממים תנור ל 200 מעלות טורבו. על תבנית אפייה שופכים קילו מלח גס ומעל מניחים בטטות שלמות עם קליפתן. צולים עד שהקליפה נשרפת והבטטה רכה ומקלפים.
מערבבים שמנת חמוצה עם אורגו טרי, פלפל חריף, מלח פלפל שחור גרוס ושמן זית.
האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *
Name*
Email*
אתר
שמור בדפדפן זה את השם, האימייל והאתר שלי לפעם הבאה שאגיב.
מחפשים מתנה מקורית? ?מכירים מישהו שריח של לחם טרי משגע אותו?
ואו ללמוד יחד איתי לאפות לחמי ארטיזן ברמה הגבוהה ביותר בבית שלכם
אני בדרך אליכם- בקרוב
עומל על סדנא שתשנה את כל מה שידעתם על בגאט
כלי נגישות