התחשק לי אוכל מבושל
אז קבלו את הקיפודי בשר המהממים האלו
יצא טעים היסטרי וממש קלי קלות.
לקציצות
לשים הכל כ 2 דקות. יוצרים כדורים. ניתן להשאיר במקרר.
מכינים את המרק/רוטב
סיר סטואז' רחב
מטגנים בצל לבן קצוץ, מוסיפים את הגזרים והשום מטגנים כ 2 דקות.
מוסיפים כליטר מים.
קחו בחשבון שהמים צריכים להגיע לחצי מגובה הקציצה.
מביאים לרתיחה ואז מפזרים את הקציצות.
סוגרים את הסיר ולא פותחים עד לסיום הבישול.
האדים הם חלק חשוב מהבישול ופתיחה של הסיר תוציא אותם.
מבשלים שעה על אש נמוכה בינונית.