לתבנית קטנה כ 20-15 סמ
מחממים תנור במצב טורבו לחום 180 מעלות
לקראמבל
מערבבים בידיים עד לגושי בצק. רצוי חלק בינוניים וחלק קטנים.
למילוי
מקלפים את התפוחים. חותכים לקוביות קטנות שמים בקערה ביחד עם הלימון.
במחבת ממיסים את החמאה, מוסיפים את שאר המרכיבים ומבשלים בחום גבוה עד שהתפוחי מתרככים אך עדיין נגיסים.
למי שאוהב צימוקים שיוסיף בשלב זה.
משמנים תבנית בחמאה, מסדרים את התפוחים. מפזרים מעל את הבצק.
מכניסים לתנור עד הזהבה של הבצק