פוגאס צ׳דר, עגבניות מיובשות ואורגנו

רכיבים

250 גר קמח פיצה גרמני או קמח לחם
75 גר חיטה מלא
25 גר שיפון
255 גר מים
80 גר מחמצת
8 גר מלח

14 גר שמן זית
חופן עגבניות מיובשות
50 גר צ׳דר
כפית אורגנו טרי/יבש

אופן ההכנה

אוטוליזה שעה, מוסיפים מחמצת, מטמיעים ואז מלח. לשים עד לבצק חלק. מוסיפים בהדרגה את השמנז עד שהוטמע לחלוטין.
מוסיפים את שאר התוספות. לישה איטית לפיזור ומעבירים לקופסא.

3 קיפולים כל 40 דק. התפחה עד לבצק רוטט ואז למקרר ל 6-12 שעות.

מוציאים החוצה , הופכים על קמח סמולינה (מוסיף טקסטורה וטעם) ומעצבים לצורה ביצתית ואז חותכים כמו בריל.
אופים על חום 250 מעלות עם אדים למשך כ 15-20 דק. עם אדים בהתחלה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן