שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

בייגלה ירושלמי

רכיבים

1 קילו קמח לחם
600 גר מים קרים
60 גר סוכר חום לבן
12 גר שמרים יבשים
100 גר שמן זית
30 גר מלח
שומשום לציפוי

אופן ההכנה

בייגל ירושלמי

הכמות מתאימה ל 8 בייגלה גדולים

ממליץ לצפות בהיילייט של הבייגלה כדי להבין איך לעבוד. ממש כאן

מתכון באחוזי אופה

100% קמח לחם
60% מים קרים
6% סוכר חום לבן
1.2% שמרים יבשים
10% שמן זית
3% מלח
שומשום לציפוי

אופן ההכנה
לישה עד לבצק חלק ונעים.

מכסים ומחכים להכפלה
מוציאים אוויר מהבצק ומחלקים ל 8 כדורים.
222 לכל כדור
וסבלנות
לתת לכל כדור מנוחה ולהרחיב 2-3 פעמים.

ממש לפני הכניסה לתנור להרחיב את הבייגלה שוב
אפייה בטורבו אם יש לכם שני מגשים או סטטי אם יש מגש אחד

240 מעלות סטטי
220 מעלות לטורבו

כ 20 דק

 

 

6 מחשבות על “בייגלה ירושלמי”

  1. מריאנה

    היי אודי
    הכנתי אתמול את ה בייגלה אבל היה קשה לשמן להטמע בבצק. האם אפשר להוסיף אותו עם המים או שקריטי להוסיף אותו בנפרד? הבצק יצא דביק אבל התוצאה הסופית מספקת מאוד.
    תודה

    1. היי.. אפשר להוסיף עם המים. אני אוהב יותר להוסיף בנפרד כי פיתוח הגלוטן טוב יותר ככה אבל אם זה מסתבך אז עדיף להוסיף עם המים. זה מאד תלוי במיקסר

  2. אודי ערב טוב,
    האם ניתן לאפות בטאבון?
    אם כן, כמה מעלות והאם צריך לשנות משהו בתהליך?

    1. היי לא ניסיתי אבל לא רואה סיבה שזה לא יצליח.
      חום כמו בתנור. אולי קצת פחות.
      לא הייתי משנה משהו במתכון

    1. הי.. כן. כמו כל בצק שמרים.
      מתפיחה כמסה במקרר ולמחרת מחלקת, מעצבת ומתפיחה שוב עד לאפייה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן