שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

באגט וינאי

רכיבים

325 חלב טמפ 30
15 גר שמרים
25 סוכר
500 קמח לחם 
10 מלח
45 חמאה בטמפ החדר
לציפוי
 ביצה +מעט מלח

אופן ההכנה

מדריך מצולם בהיילייטס באינסטגרם כאן

אופן ההכנה:
ללוש הכל יחד מלבד החמאה. כשהבצק מתחיל להתחבר מוסיפים את החמאה ולשים עד לבצק חלק ונעים.

נכסה את הבצק ונתפיח עד ל הכפלה/שילוש נפח.
נחלק ל 100 גר . נעצב לכדור.  וניתן לכדורים מנוחה  של רבע שעה.
נעצב את הכדורים לצורת בגט. באורך 20 סמ.
נמרח בביצה. ונחרוץ לרוחב –כ 15-20 חריצות לבאגט
נכסה ונתפיח שוב כשעה עד להכפלת נפח.

אפייה 210 מעלות סטטי או 190 טורבו
למשך כחצי שעה.

 

4 מחשבות על “באגט וינאי”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן