מדריך מצולם בהיילייטס באינסטגרם כאן
אופן ההכנה:
ללוש הכל יחד מלבד החמאה. כשהבצק מתחיל להתחבר מוסיפים את החמאה ולשים עד לבצק חלק ונעים.
נכסה את הבצק ונתפיח עד ל הכפלה/שילוש נפח.
נחלק ל 100 גר . נעצב לכדור. וניתן לכדורים מנוחה של רבע שעה.
נעצב את הכדורים לצורת בגט. באורך 20 סמ.
נמרח בביצה. ונחרוץ לרוחב –כ 15-20 חריצות לבאגט
נכסה ונתפיח שוב כשעה עד להכפלת נפח.
אפייה 210 מעלות סטטי או 190 טורבו
למשך כחצי שעה.
4 מחשבות על “באגט וינאי”
שבוע טוב אודי:)
אפשר לותר על החמאה והחלב ואם כן מה התחליפי שלהם?
אפשר.
מים ושמן
היי אודי אם אפשר מתכון לחם פרנה תודה רבה
יש כמה דברים שאכין לפני.. אבל זה נמצא בטו דו ליסט