אופן ההכנה
ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרו. בפולסים של חצי דקה ומערבבים עד שנמס לחלוטין.
מערבבים את החומרים היבשים.
מוסיפים את הרטובים לשוקולד המומס ומערבבים.
מאחדים בין הרטובים ליבשים ומערבבים לאיחוד.
מכניסים למקרר לחצי שעה- שעה.
מחממים תנור ל 160 מעלות.
יוצרים כדורים בגדלים שווים.
מגלגלים בסוכר ולאחר מכן באבקת סוכר.
השיטה הכי קלה זה להניח 5-6 כדורים בקערת הסוכר לנער עד שכולם מצופים בסוכר, להעבירם לקערה עם אבקת סוכר ושוב לנער עד לציפוי.
מניחים במרווחים על מגש עם נייר אפייה ואופים כ 5-7 דק. תלוי בגודל העוגיה ובמרקם שאתם מחפשים.
אני הוצאתי כשראיתי את הסדקים בעוגיה. המרקם יוצא מעט לח.
מוציאים לרשת צינון.
העוגיות רכות ויתקשו תוך כמה דקות.
גוונו באלכוהול (רום, יין, ליקרים)
גוונו עם תוספות (שוקולד צ'יפס, אגוזים למיניהם)
3 מחשבות על “עוגיות שוקולד מושלגות”
שלום,
יש אפשרות להחליף את האלכוהול לחלב או שמנת מתוקה?
כן אבל האלכוהול מוסיף טעם מיוחד
יצאו פשוט מעולות עם ליקר שוקולד מריר!!! תודה רבה על מתכון נפלא