שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

רוטב מנגו נענע וקוקוס קלוי

רכיבים

כוס ורבע חלב 3%
כוס שמנת מתוקה 38%
שליש כוס סוכר
חצי כפית תמצית מי ורדים
גרגירים מחצי מקל וניל
2 כפות גדושות קורנפלור
מנגו
עלי נענע

אופן ההכנה

אופן הכנת המלבי
ממיסים את הקורנפלור עם רבע כוס חלב.
בקלחת, על אש בינונית, מערבבים באיטיות ובעקביות את השמנת, החלב, הסוכר, גרגירי הוניל, תמצית ורדים ומביאים לסף רתיחה.
בשלב זה שופכים פנימה את הקורנפלור המומס ומערבבים במהירות למרקם חלק ועד שהתערובת מסמיכה ורותחת.
מורידים מהאש ומעבירים לכוסות הגשה כשמשאירים מקום לרוטב.
מעבירים למקרר לכשעתיים

לרוטב
מנגו טרי או קפוא, כמה עלי נענע,מס' קוביות קרח ומים לפי הצורך. טוחנים בשייקר.
אפשר להוסיף מעט סוכר ותמצית וניל ומי ורדים.
טועמים ומתקנים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן