אופן הכנת המלבי
ממיסים את הקורנפלור עם רבע כוס חלב.
בקלחת, על אש בינונית, מערבבים באיטיות ובעקביות את השמנת, החלב, הסוכר, גרגירי הוניל, תמצית ורדים ומביאים לסף רתיחה.
בשלב זה שופכים פנימה את הקורנפלור המומס ומערבבים במהירות למרקם חלק ועד שהתערובת מסמיכה ורותחת.
מורידים מהאש ומעבירים לכוסות הגשה כשמשאירים מקום לרוטב.
מעבירים למקרר לכשעתיים
לרוטב
מנגו טרי או קפוא, כמה עלי נענע,מס' קוביות קרח ומים לפי הצורך. טוחנים בשייקר.
אפשר להוסיף מעט סוכר ותמצית וניל ומי ורדים.
טועמים ומתקנים.