שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

קציצות בשר ואפונה עדינה

רכיבים

לקציצות
חצי קילו בשר טחון
2 ביצים
צרור פטרוזיליה קצוץ
צרור כוסברה קצוץ
חופן עלי סלרי קצוץ
חצי בצל לבן גדול מגורד בפומפיה גסה
חצי קישוא גדול מגורד בפומפיה גסה
חצי כוס שיבולת שועל
5 שיני שום כתושים
חצי כפית סודה לשתייה
2 כפיות מלח
כפית פלפל שחור
חצי כפית כמון
לרוטב
חצי בצל לבן קצוץ
ענף סלרי קצוץ
5 שיני שום קצוצים
חצי קישוא חתוך לקוביות
פחית עגבניות מרוסקות
פחית מים
500 מל מחית עגבניות איטלקי
3 כוסות אפונה עדינה קפואה
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור

אופן ההכנה

נמצאה השיטה לקציצות רכות ואווריריות ☁
ניסיתי הכל.
כאלו קציצות נעימות ורכות טרם קיבלתי.
שיבולת שועל. זה הפתרון.
אופן הכנת הקציצות
לשים את כל המרכיבים.
מכניסים למקרר עד להכנת הרוטב.
יוצרים קציצות עם ידים רטובות.
הכנת הרוטב
בסיר סוטאז (נמוך וגדול) מטגנים את הבצל והסלרי עד לשקיפות מוסיפים את השום והקישוא וממשיכים לטגן עוד כשתי דקות.
מוסיפים את העגבניות והמים והתבלינים. ומביאים לרתיחה. מוסיפים את האפונה ומביאים לרתיחה.
מניחים בעדינות את הקציצות מסביב.
הקציצות רכות ולכן רצוי לפזר את הקציצות על ידי ניעור הסיר.
מכסים ומבשלים על אש נמוכה בינונית כשעה עד שעה וחצי.
אפשר לגוון בעשבי תיבול, להוסיף גזר, חריף..
..

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן