נמצאה השיטה לקציצות רכות ואווריריות
ניסיתי הכל.
כאלו קציצות נעימות ורכות טרם קיבלתי.
שיבולת שועל. זה הפתרון.
אופן הכנת הקציצות
לשים את כל המרכיבים.
מכניסים למקרר עד להכנת הרוטב.
יוצרים קציצות עם ידים רטובות.
הכנת הרוטב
בסיר סוטאז (נמוך וגדול) מטגנים את הבצל והסלרי עד לשקיפות מוסיפים את השום והקישוא וממשיכים לטגן עוד כשתי דקות.
מוסיפים את העגבניות והמים והתבלינים. ומביאים לרתיחה. מוסיפים את האפונה ומביאים לרתיחה.
מניחים בעדינות את הקציצות מסביב.
הקציצות רכות ולכן רצוי לפזר את הקציצות על ידי ניעור הסיר.
מכסים ומבשלים על אש נמוכה בינונית כשעה עד שעה וחצי.
אפשר לגוון בעשבי תיבול, להוסיף גזר, חריף..
..