מנה ראשונה ככ טעימה ומיוחדת.
בוחרים דלורית גדולה שניתן לפרוס ממנה פרוסות עגולות. מושחים כל פרוסה בסילאן משני הצדדים. מפזרים מעט מלח גס ופלפל גרוס.
נגיעה של שמן קוקוס או שמן זית מעל.
ומכניסים לתנור בחום 200 מעלות עד השחמה
האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *
Name*
Email*
אתר
שמור בדפדפן זה את השם, האימייל והאתר שלי לפעם הבאה שאגיב.
מחפשים מתנה מקורית? ?מכירים מישהו שריח של לחם טרי משגע אותו?
ואו ללמוד יחד איתי לאפות לחמי ארטיזן ברמה הגבוהה ביותר בבית שלכם
אני בדרך אליכם- בקרוב
עומל על סדנא שתשנה את כל מה שידעתם על בגאט
כלי נגישות