שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

רביולי לבבות סלק במילוי גבינת עיזים, בצל ופאקן

רכיבים

2 סלקים גדולים
גבינת מי-עז 20%
2 ענפי בצל ירוק (החלק הירוק)
3 כפות שמן זית
חופן פאקן קלוי

אופן ההכנה

מכניסים את הסלקים לנייר אלומיניום ואופים בתנור כשעה וחצי.
מקלפים בעודם חמים. ומקררים לילה במקרר (כך יהיה יותר קל לחתוך).

חותכים עיגולים דקים ככל הניתן.
לוקחים שני מיקדים בצורת לב. אחד גדול יותר מהשני. על הקטן נניח את המילוי ועם הגדול נעטוף את המילוי.

נתבל את הסלקים בבסלמי מצומצם ומלח.

למילוי- נמעך את הגבינת עיזים, נוסיף בצל חתוך דק ונתבל בשמן זית מלח ופלפל.
חצי כפית לכל רביולי ומעל חצי פאקן. מקפלים בזהירות את העליון על המילוי. מסדרים על צלחת מזרזפים שמן זית.
מקשטים בנבטים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן