שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

קציצות בקר בתיבול גראם מסאלה וסויה ברוטב קרם קוקוס וקארי אדום!

רכיבים

כמות ל 26 קציצות קטנות
לקציצות:
700 גר בשר בקר טחון
  בצל סגול קצוץ דק
  כף גראם מסאלה (תבלין)
כף ג'ינג'ר
  3 כפות רוטב דגים
שליש כוס סויה
2 כפות שמן שומשום 
כף שטוחה מלח
כפית פלפל גרוס
חצי צרור כוסברה קצוץ דק
חצי צרור נענע קצוץ דק

אופן ההכנה

מנה אדירה וקלה להכנה.
לקציצות
מדליקים תנור לחום 230 טורבו.
מערבבים הכל ומכניסים למקרר לחצי שעה. יוצרים קציצות קטנות מניחים על נייר אפייה ואופים 2 דקות ואז מורידים חום ל 180 לעוד 7 דקות. סהכ 10 דקות אפייה.
לרוטב:
750 גרם קרם קוקוס
בצל לבן גדול קצוץ דק
5 שיני שום חתוכים לעיגולים דקים
כף קארי אדום (חריף!)
3 כפות שמן שומשום
3 כפות רוטב דגים
כפית וחצי מלח
מטגנים את הבצל הלבן כ 3 דקות ומוסיפים את השום. מטגנים עוד 2 דקות. מוסיפים את הקארי מערבבים ופותחים אותו. מוסיפים את שאר המרכיבים ומבשלים כרבע שעה.
מוסיפים לרוטב את הקציצות האפויות. ומבשלים עוד 10 דקות.
מגישים לצד אורז לבן בליווי עשבי נענע/כוסברה/ בזיליקום.
 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן