שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

קציצות בקר אסייתיות

רכיבים

קציצות בקר אסייתיות לקציצות
500 גר בשר טחון
ביצה
רבע כוס פירורי לחם
2 כפות שומשום
2 כפות שמן שומשום
3 כפות סויה
2 סמ ג'ינג'ר מגורד בפומפיה
3 שיני שום כתוש
גרידת לימון
2 ענפי בצל ירוק קצוצים
כפית סרירצ'ה או כפית צ'ילי גרוס (לא לילדים)
לרוטב
רבע כוס חומץ אורז
3 כפות צילי מתוק
3 כפות קטשופ
3 כפות רוטב הויסין
2 כפות סוכר חום
מיץ מחצי לימון
רבע כוס מים

אופן ההכנה

מחממים תנור ל 200 מעלות.
מערבבים את מרכיבי הקציצות ויוצרים כדורים ( כ 20 כדורים קטנים)
אופים בתנור כרבע שעה.
במקביל מכינים את הרוטב. מערבבים את כל המרכיבים בכוס ומעבירים למחבת גדולה. מבשלים עד שהרוטב מצטצמם ומסמיך.
ברגע שהקציצות מוכנות, מוסיפים לרוטב מעלים את החום עד שהרוטב עוטף את הקציצות.
מקשטים בשומשום ובצל ירוק.
מגישים לצד אורז לבן.
 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן