שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

קנלוני בשר וחצילים

רכיבים

חבילת קנלוני
למילוי
3 חצילים 
2 בצלים לבנים גדולים קצוצים
4 שיני שום כתושים
חצי קילו בשר טחון
2 כפיות מלח
כפית פלפל שחור גרוס
כפית גדושה כמון
חצי כפית צ'ילי גרוס (מומלץ לאוהבי חריף)
לרוטב
700 גר מחית עגבניות איטלקי
חצי ליטר מים
כפית אורגנו טרי
כפית סוכר
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
כף חומץ בן יין אדום
חצי כפית צ'ילי גרוס
להקרמה (אופציונאלי)
200 גר מוצרלה

אופן ההכנה

אל תעבירו את המתכון.. זה ביננו.
אופן הכנה
תנור לחום מקסמלי.
חוצים את החצילים במרכז ולאורך. חורצים לקוביות בלי להגיע לקליפה. מזרזפים שמן זית. מניחים על נייר אפייה כשהקליפה כלפי מעלה.
צולים בתנור כחצי שעה עד שהליבה מתרככת.
בינתיים מטגנים בשמן זית את הבצל. כשמשחים מוסיפים את הבשר טחון ומפוררים עם כף עץ. כשמאפיר. מוסיפים את התיבול כולל השום ומטגנים עוד כשתי דקות.
מוסיפים את הליבה של החצילים (ללא הקליפה). מערבבים. ממתינים מעט שיתקרר ומעבירים לשק זילוף (למי שאין- ימלא עם היד או כפית).
מכינים את הרוטב
פשוט מכניסים הכל לסיר. מביאים לרתיחה ומבשלים עוד כ 20 דק. טועמים ומתקנים תיבול.
הרכבה ואפייה
תנור לחום 200 מעלות טורבו.
משמנים תבנית פיירקס.
שמים שכבה דקה של רוטב.
ממלאים את הקנלוני ומסדרים בתבנית.
מכסים עם שאר הרוטב.
עוטפים בנייר כסף ומכניסים לתנור ל 40 דק. מוציאים מפזרים את המוצרלה ומחזירים לתנור ללא כיסוי עד להשחמה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן