שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

פתיתים בקארי וחלב קוקוס

רכיבים

2 כוסות פתיתים
בצל לבן גדול קצוץ דק
2 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
כוס וחצי אפונה עדינה קפואה
200 מל חלב קרם קוקוס
כפית סוכר חום
כף מחית קארי ירוקה או כפית וחצי תבלין קארי ירוק
כפית וחצי מלח
חצי כפית פלפל שחור
רבע לימון סחוט
כוס וחצי מים רותחים

אופן ההכנה

 

מטגנים את הבצל כדקה ומוסיפים את הגזר, מטגנים כ 4 דקות על אש גבוהה.

מוסיפים את הקארי ומטגנים דקה. מוסיפים את הקרם קוקוס והתבלינים.

מוסיפים את הפתיתים, האפונה הקפואה והמים הרותחים.

מביאים לרתיחה.

ומיד מכבים את האש ומכסים את הסיר לרבע שעה.

אל דאגה. הפתיתים ממשיכים להתבשל בסיר הסגור.

המחית קארי מעולה וחריפה. אם לא אוהבים חריף תשימו את התבלין.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן