שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

פפרדלה דלעת, ערמונים, צילי ושמן כמהין

רכיבים

חבילת פפרדלה
לרוטב
400 גר דלעת מגורדת בפומפיה גסה
בצל לבן קצוץ לקוביות
5 שיני שום פרוסים דק
חבילת ערמונים בואקום קצוצה גס
3 צילי קטנים שלמים / כפית צילי גרוס
חצי כוס יין לבן (לא חובה)
חצי כפית אגוז מוסקט
כפית וחצי מלח
כפית פלפל שחור גרוס
500 מל שמנת
2 כפיות שמן כמהין

אופן ההכנה

לרוטב
מטגנים את הבצל בחמאה ושמן זית, כשנהיה שקוף מוסיפים את השום. אחרי דקה מוסיפים את הערמונים ואז את הדלעת והצ'ילי. מטגנים כ 2 דקות. מוסיפים את היין ומבשלים עד שמצטמצם. מוסיפים את השמנת, מלח והפלפל. מבשלים עד שהרוטב מצטמצם מעט.
מוסיפים את השמן כמהין. ערבוב אחד והרוטב מוכן.
מבשלים את הפפרדלה לרמת אל דנטה (נגיס ולא רך).
מערבבים יחד. מפזרים פרמז'ן. בתיאבון
אין תיאור זמין לתמונה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן