שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

פרגית בקארי וחלב קוקוס

רכיבים

ל 3 מנות
500 גר פרגיות חתוכות לקוביות גדולות
בצל לבן קצוץ דק
5 שיני שום קוצוצים
2 סמ ג'ינג'ר קצוץ
פחית (400 מל) חלב קוקוס
כפית מחית קארי ירוק (או כפית תבלין קארי)
כפית כורכום (להסיר אם משתמשים בתבלין)
כפית סויה
2 כפיות שמן שומשום
כפית סוכר חום
כפית וחצי מלח
חצי כפית פלפל שחור
חצי לימון
צרור כוסברה קצוץ

אופן ההכנה

תגוונו את שולחן שישי. מתכון פשוט מאד.
הפרגית רכה והרוטב נדיר.
מפוררים את הקארי בחצי מיכל חלב קוקוס.
בסיר שמים 5 כפות שמן קנולה ומטגנים את הבצל עד לשקיפות. מוסיפים את השום והג'ינג'ר ומטגנים עוד חצי דקה. מוסיפים את הפרגיות ומטגנים עד שמשנה צבע.
מוסיפים את שאר המרכיבים מלבד הלימון והכוסברה.
מביאים לרתיחה. מעבירים לאש בינונית ומבשלים מכוסה כ 25 דקות.
10 דק לפני הסיום מוסיפים את הכוסברה והלימון.
מגישים על אורז לבן.
רצוי להגיש בצד בוטנים מרוסקים.
אפשר לשלב עם ברוקולי, שעועית ירוקה
אין תיאור זמין לתמונה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן