תגוונו את שולחן שישי. מתכון פשוט מאד.
הפרגית רכה והרוטב נדיר.
מפוררים את הקארי בחצי מיכל חלב קוקוס.
בסיר שמים 5 כפות שמן קנולה ומטגנים את הבצל עד לשקיפות. מוסיפים את השום והג'ינג'ר ומטגנים עוד חצי דקה. מוסיפים את הפרגיות ומטגנים עד שמשנה צבע.
מוסיפים את שאר המרכיבים מלבד הלימון והכוסברה.
מביאים לרתיחה. מעבירים לאש בינונית ומבשלים מכוסה כ 25 דקות.
10 דק לפני הסיום מוסיפים את הכוסברה והלימון.
מגישים על אורז לבן.
רצוי להגיש בצד בוטנים מרוסקים.
אפשר לשלב עם ברוקולי, שעועית ירוקה