שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

פלמידה אדומה צרובה בקראסט שומשום בליווי סלט תרד

רכיבים

אופן ההכנה

חתיכה שלמה של  כ200 גר פלמידה אדומה/ טונה אדומה

רצוי בצורה ריבועית, מלבנית בגודל אחיד

שומשום שחור

שומשום לבן קלוי

מרינדה

כוס מים

כף רוטב הויסין

2 כפות סויה

2 כפות דבש

חצי כפית מלח

רבע כפית פלפל שחור

כפית קורנפלור

בקלחת שמים את כל המרכיבים מלבד הקורנפלור. מביאים לרתיחה ומבשלים עוד 2 דקות.

שמים את הקונפלור ברבע כוס מים וממיסים. שופכים לקלחת ומערבבים עד שהרוטב מסמיך.

מצננים

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן