שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

פילו בננות, קרם שקדים, פאקנים, אגוזים וצימוקים

רכיבים

ל 3 רולדות
בצק פילו מופשר לילה במקרר
4 בננות בשלות
קרם שקדים (מתכון למטה)
חופן פאקן מסוכר
חופן אגוזים
חופן צימוקים
שקדים פרוסים דק
מעט קוקוס
מייפל/ דבש/ריבת חלב
גלידת וניל

אופן ההכנה

אופן ההכנה
פותחים דף פילו, מברישים בשמן, מעליו מניחים עוד דף, מורחים בקרם שקדים, מפזרים בננות (עיגולים או רצועות) ומעל מפזרים מהתוספות.
מגלגלים לרולדה, מניחים על נייר אפייה כשהתפר כלפי מטה.
מברישים בשמן ומפזרים מעל שקדים פרוסים.
אופים בטורבו 200 מעלות כ 10-15 דקות.
מגישים עם אחד הרטבים וכדור גלידת וניל
לקרם שקדים:
50 גר חמאה
קורט מלח
3 כפות סוכר לבן
3 כפות סוכר חום
חצי כפית קינמון
חצי כוס קמח שקדים
כף קורנפלור
כפית תמצית וניל
כף רום
1 ביצה גדולה
אופן הכנת הקרם שקדים:
טורפים חמאה רכה עם מעט המלח עד לעיסה רכה. מוסיפים את היבשים וטורפים טוב. מוסיפים את הרטובים וטורפים טוב עד לממרח שקדים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן