שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

פילה סלמון בציפוי קראנצ'י של עשבי תיבול ,פנקו ופרמז'ן

רכיבים

אופן ההכנה

פילה סלמון (200 גר לחתיכה)

חרדל דיז'ון חלק

כוס פנקו

עשבי תיבול (בזיליקום וטימין או כל דבר שאתם אוהבים)

2 שיני שום כתושים

חצי כוס פרמז'ן מגורד

מלח, פלפל

שמן זית

מורחים על הפילה חרדל דיז'ון

מערבבים את כל שאר המרכיבים מלבד השמן זית.

מצמידים את הפירורים לכל צידי הסלמון. חוץ מהצד של העור.

מזרזפים מעל שמן זית.

מניחים על נייר אפייה כשצד העור כלפי מטה

ואופים בחום 180 מעלות כ 15-20 דקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן