מעדן!!
אופן ההכנה
במחבת גדולה עם שמן זית, מטגנים את הבצל הקצוץ עד לשקיפות. מוסיפים את התמרים והחבושים ומטגנים עוד כ 4 דקות.
מאחדים את כל מרכיבי המילוי בקערה נפרדת.
שוטפים ומייבשים את העוף. ממלאים במילוי וסוגרים עם קיסם וחוט קשירה.
בסיר יצוק (אם אין, יעבוד גם בסיר רגיל) מניחים נייר אפייה. משמנים בשמן זית. מפזרים את הבצלים החצויים והגזרים (מתבקש גם תפוחי אדמה אבל לא היה לי) ומעל מניחים את העוף. מעל מורחים שמן זית ומפזרים מלח גס ופלפל שחור.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 170 מעלות, טורבו לשעה וחצי. לאחר מכן מסירים מכסה עד השחמה (כרבע שעה)