שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

עוגת גבינה עם פאקן סיני

רכיבים

אופן ההכנה

-המטרה הראשונית הייתה להוסיף גם שוקולד לבן אבל שכחתי לקנות.
-מאחר והפאקן כבר מכיל סוכר הפחתתי את כמות הסוכר במתכון לחצי כוס.
-לא הוספתי גרידת לימון
-טחנתי 150 גר פאקן סיני לפירורים נגיסים (לא לאבקה)- רבע הוספתי לבסקויטים לתחתית. חצי למילוי ורבע לציפוי.
עוגת גבינה – אודי מבשל לחברים
קוטר 20 סמ
תחתית
שרוול פתי בר טחון
100 גר חמאה מומסת
רבע מכמות הפאקנים הטחונים
מילוי
750 גר גבינה 9%
4 ביצים
כף גדושה קורנפלור
חצי כוס סוכר
כפית תמצית וניל איכותי
חצי מכמות הפאקנים הטחונים
150 גר שוקולד לבן מומס עם 50 גר שמנת (אופציונאלי)
ציפוי
2 שמנת חמוצה 15% (400 גר)
2 סוכר וניל
רבע מכמות הפאקנים הטחונים
מדליקים תנור ל 150 מעלות במצב פס תחתון פס עליון.
מערבבים את מרכיבים התחתית ודוחסים בתחתית התבנית. מקפיאים לרבע שעה.
מערבבים את כל מרכיבים המילוי ושופכים מעל התחתית הקפואה.
מכניסים לתנור לחצי שעה. לאחר חצי שעה משנים מצב לטורבו לעוד 20 דקות. העוגה צריכה להיות יציבה בשוליים ובמרכז מעט רוטטת. אם היא לא יציבה תאפו עוד 5 דקות בטורבו.
מוציאים לצינון של רבע שעה.
מערבבים את חומרי הכיסוי ושופכים בעדינות מעל העוגה. מיישרים ומחזירים לתנור ל 10 דקות.
מצננים ומעבירים למקרר ללילה שלם.
 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן