שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

סלקים צלויים ויוגורט יווני

רכיבים

אופן ההכנה

מניחים 3 סלקים גדולים על שכבת מלח גס ואופים למשך שעה בחום 250 מעלות.

מקלפים ומקררים.
חותכים לפרוסות, מתבלים במלח, שמן זית ובלסמי מצומצם.
בצלחת הגשה מורחים יוגורט יווני (כמו חומוס), במרכז מניחים את הסלקים, מפזרים אגוזי מלך שבורים גס ועלי נענע טריים.
מעל מזרזרפים שמן זית.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן