שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

נקטרינה צלויה, קרם פרש ורוטב פטל ואוכמניות

רכיבים

אופן ההכנה

 

קרם פרש:

250 מל שמנת מתוקה

2 כפות יוגורט

מחממים בקלחת עד לטמפ 37 מעלות. משאירים בטמפ החדר 24 שעות ולאחר מכן מכניסים למקרר.

נקטרינה צלויה

חוצים נקטרינות, במרכז שמים קובית חמאה גטנה ומפדרים באבקת סוכר.

אופים כרבע שענ בחום 190 מעלות.

רוטב פטל אוכמניות

מבשלים פטל ואוכמניות קפואות עם חצי כוס מים, רבע כוס סוכר וחצי לימון סחוט עד לריכוך הפירות.

מעבירים במסננת ומקררים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן