שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

ניוקי גבינות פריזאי על קרם סלק, טיפות בלסמי מצומצם, ונענע טרייה.

רכיבים

אופן ההכנה

לניוקי ראו פוסט כאן

קרם סלק וגבינת דנאבלו

סלק גדול
חצי כוס חלב
30 גר גבינת דנאבלו
מלח,פלפל
250 מל שמנת מתוקה
חומץ בלסמי מצומצם
עלי נענע
פרמזן

מבשלים סלק במים עד לריכוך. מקלפים וחותכים לקוביות. מכניסים לבלנדר עם חצי כוס חלב וטוחנים.
מעבירים במסננת דקה.
מעבירים לסיר, מוסיפים שמנת מתוקה, את הגבינה ומתבלים. מבשלים עד שהרוטב מסמיך.

בצלחת ההגשה
שמים 3 כפות מהרוטב, מעל מפזרים ניוקי שהוקפצו, מטפטפים מהבלסמי, מגרדים פרמזן ומקשטים בעלי נענע

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן