מתכון ל 4 מנות
קילו ארטישוק ירושמי מקולף
250 מל שמנת מתוקה
50 גרם חמאה
כף שמן כמהין
כפית מלח
חצי כפית פלפל לבן
מבשלים בסיר עם מים רותחים את הארטישוק ירושלמי עד לריכוך. מסננים ככשומרים חלק מהמי בישול.
במעבד מזון טוחנים את הארטישוק ומחזירים לסיר.
מוסיפים את השמנת מתוקה ,החמאה והתיבול. ומבשלים על להסמכה רצויה. במידה וסמיך מדי מוסיפים ממי הבישול שנשמרו.
מצלחתים ומטפטפים שמן כמהין
מרק ארטישוק ירושלמי
רכיבים
אופן ההכנה
סדנאות קרובות
סדנת לחמי מחמצת + בראנצ'
ואו ללמוד יחד איתי לאפות לחמי ארטיזן ברמה הגבוהה ביותר בבית שלכם