שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מרק ארטישוק ירושלמי

רכיבים

אופן ההכנה


מתכון ל 4 מנות

קילו ארטישוק ירושמי מקולף
250 מל שמנת מתוקה

50 גרם חמאה

כף שמן כמהין
כפית מלח
חצי כפית פלפל לבן

מבשלים בסיר עם מים רותחים את הארטישוק ירושלמי עד לריכוך. מסננים ככשומרים חלק מהמי בישול.
במעבד מזון טוחנים את הארטישוק ומחזירים לסיר.
מוסיפים את השמנת מתוקה ,החמאה והתיבול. ומבשלים על להסמכה רצויה. במידה וסמיך מדי מוסיפים ממי הבישול שנשמרו.
מצלחתים ומטפטפים שמן כמהין

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן